Back to All Events

Yin Yoga Kurs - Fåtal platser kvar!


~A journey through the chakras~

Den här kursen ger dig gott om tid och utrymme att dyka djupare in i resan som Yinyoga bjuder in till. Du får chans att uppleva en terapeutisk, jordande och avslappnande yoga, där du får möjlighet att komma närmare elementet Jord och dess läkande egenskaper. Positionerna som är sittande och liggande, hålls under en längre tid än vid klassisk Hatha Yoga och innebär ingen aktiv muskulär ansträngning. På så sätt kan vi gå djupare in i yin-strukturen av positionen, i vår kropp och vårt sinne. Djupavslappning, stärkande vila, andningsövningar och mantran är närvarande element i varje klass.

 

Rekommenderas för alla som vill knyta an och fördjupa sig i jordande övningar, arketyper  och kraften av en yogautövning i stillhet. Van som ovan yogi - alla är välkomna! 

Denna kurs ges vid 8 tillfällen och startar den 16 Mars 2017. Platser är begränsade!

Pris: 1200 kr
Plats: Nunas lokaler, Bäckgatan 16 i Växjö. 

Bokning och frågor: anahi@flowofshree.com
Välkommen med din anmälan senast den 9 mars!

 

Earlier Event: December 27
Morning retreat - Yoga i mellandagarna