Back to All Events

Extrainsatt Gravidyoga i Oktober


Då Septemberkursen snabbt blev fullbokad, så öppnar vi upp för en extrainsatt kurs med start 1 oktober. Denna kurs är något kortare, men innehåller Yoga for Birth-workshopen som de andra kurserna.

Tisdagar 1,8,15,29 Oktober 19.50-21.05 + Workshop 5 November 17.00 (Obs! Ingen klass den 22 Oktober)

Boka dig via denna länk: https://www.bokadirekt.se/places/flow-of-shree-30634#unit-info eller maila anahi@flowofshree.com

Att yoga under sin graviditet ger en fantastisk möjlighet att skapa närvaro, välmående och vitalitet både för dig och din ofödda bebis! Med en trygg, välanpassad och mjuk yoga, bjuds du in till att stärka, slappna av och jorda kropp och sinne under graviditet och inför förlossning. Vi övar asanas (yogapositioner), andningsövningar, mantras och mudras i harmoniskt tempo för att du och din bebis ska få en så holistisk och positiv upplevelse som möjligt med användningsbara verktyg, även utanför yogamattan. Trygghet, hälsa och hedrande av alla deltagande kvinnors graviditetsresa är genomgående i fokus i klassen. En klass handlar om Postnatal Återhämtning och hur vi kan ta hjälp av yogan och meditation som ett jordande och stärkande element som nybliven mamma.

Vi välkomnar dig, under alla graviditetens stadier, denna yoga är skonsam och passar även vid foglossning och bäckenbesvär, alla övningar anpassas till dina individuella behov.


I kursen ingår även den omtyckta workshopen “Yoga for Birth” som är förlossningsförberedande och som din partner är välkommen att följa med på! Denna kommer att ges den 5 November 17.00-19.00. Då går vi igenom andningstekniker, samtalar om partnerns roll under förlossning och postpartum, smärthantering av olika slag, avslappningsövningar, målbilder och förberedande övningar och ritualer, yogapositioner, moderkakans energi och betydelse mm.