Back to All Events

Gravidyoga i Augusti - Fördjupning Intensivkurs


  • Flow of Shree 16 Bäckgatan Växjö, Kronobergs län, 352 31 Sweden (map)

Jag är glad att kunna erbjuda denna specialkurs i Gravidyoga i Augusti! Flera tidigare kursdeltagare har önskat att de hade velat gå två klasser i veckan, och som lärare håller jag med. Det är en intensivkurs, som låter oss gå djupare in i lagren av både graviditeten, i din kropp, yogan, kontakten med ditt barn och gemenskapen. Tack vare att vi skapar en mer kontinuerlig yoga practice under en period, är det lättare att behålla den i vardagen även utanför kursen.

I kursen ingår även den omtyckta workshopen “Yoga for Birth” som är förlossningsförberedande och som din partner är välkommen att följa med på! Denna kommer att ges den 15 Augusti och kommer vara i ca 2h. Då går vi igenom andningstekniker, samtalar om partnerns roll under förlossning och postpartum, smärthantering av olika slag, avslappningsövningar, målbilder och förberedande övningar och ritualer, yogapositioner, moderkakans energi och betydelse mm.

Att yoga under sin graviditet ger en fantastisk möjlighet att skapa närvaro, välmående och vitalitet både för dig och din ofödda bebis! Med en trygg, välanpassad och mjuk yoga, bjuds du in till att stärka, slappna av och jorda kropp och sinne under graviditet och inför förlossning. Vi övar asanas (yogapositioner), andningsövningar, mantras och mudras i harmoniskt tempo för att du och din bebis ska få en så holistisk och positiv upplevelse som möjligt med användningsbara verktyg, även utanför yogamattan. Trygghet, hälsa och hedrandet av alla deltagande kvinnors graviditetsresa är genomgående i fokus i klassen. En klass handlar om Postnatal Återhämtning och hur vi kan ta hjälp av yogan och meditation som ett jordande och stärkande element som nybliven mamma.

Vi välkomnar dig, under alla graviditetens stadier, denna yoga är skonsam och passar även vid foglossning och bäckenbesvär, alla övningar anpassas till dina individuella behov.

Måndagar och Torsdagar 16.30-18.00 i Augusti, 5-22 Augusti 2019, kurs på 6 st tillfällen.
Anmälan är bindande och görs till anahi@flowofshree.com

Pris: 1100 kr

Plats: Bäckgatan 16, i Nunas lokaler i Växjö
www.flowofshree.com
anahi@flowofshree.com

Arrangör: Flow of Shree och lärare Anahí Ramirez

Anahí is founder of Flow of Shree, and is certified in Yin Yoga, Womb Yoga/therapy, Hatha Yoga inspired by Embodied Flow, Pregnancy Yoga, Postnatal Yoga. She is a certified in Massage Therapy, Reiki Level 3 and Thai Yoga Massage. Based in Småland, Sweden.

Her call and desire is, to offer a sacred space for healing and growth to those who seek it. And with great love, share a gentle yoga that emphasizes a therapeutic and holistic attitude that is both nourishing and grounding. Her focus is on teaching a yoga that is nourishing especially for the feminine flow of energy and yoga therapy for women.

Gravidyoga i Växjö