Yoga

Anahí erbjuder kurser, workshops, privata yogakonsultationer/yogaterapi för kvinnlig hälsa (tex rörande fertilitet, graviditet, menstruation, menopause mm). Se mer under fliken Kurser & Workshops och Schema för aktuella datum. 

Flow of Shree tar även emot bokningar för yoga i grupp för skolelever och företag i Nuna:s lokaler på Bäckgatan 16 i Växjö.  

Höst 2019


Tisdagar
10.00 Postnatal Yoga - Mamma & Bebis Startar 1 Oktober


16.30 Yin Yoga - Stillhetens Flöde 10v kurs Startar 13 Augusti (Fullbokat)

18.15 Gravidyoga - Yoga for Birth Kurs Startar 3 September! (Fullbokat)

20-23 September Retreat: Embodied Equinox, Shambala Gatherings

Intensiv fördjupningskurs i Gravidyoga 26 November - 17 December

Tisdagar och Torsdagar 16.30 - 18.00

Bokning av kurser och klasser görs till anahi@flowofshree.com


För senaste information och uppdatering; prenumerera på Flow of Shree Newsletter & följ oss på Facebook.  Bokning av privata grupper eller individuellt anpassad yogasession - maila: anahi@flowofshree.com

Med kärlek, Anahí

 

Gravid-Yoga

Gravidyoga i Växjö - Kurs 8 veckor & Fördjupande Intensivkurs

Att yoga under sin graviditet ger en fantastisk möjlighet
att skapa närvaro, välmående och vitalitet både för dig och din ofödda bebis! Med en trygg, välanpassad och mjuk yoga, bjuds du in till att stärka, slappna av och jorda kropp och sinne under graviditet och inför förlossning. Vi jobbar med asanas (yogapositioner), andningsövningar, mantras och mudras i harmoniskt tempo för att du och din bebis ska få en så holistisk och positiv upplevelse som möjligt med användningsbara verktyg, även utanför yogamattan. Trygghet, hälsa och hedrande av alla deltagande kvinnors graviditetsresa är genomgående i fokus under kursen. Certifierad av och i linje med SitaRam Partnership/Womb Yoga.

Yoga for Birth & Postnatal Återhämtning - Workshop

Som komplement till kursen erbjuder Flow of Shree även en 2,5h Förlossningförberedande Workshop för blivande mor och födelsepartner. Vi går igenom värkarbetets natur med praktiska yogiska övningar; andetagets magiska kraft vid förlossning, målbilder och fokus, vad händer i vår fysiska kropp och spirituella väsen under förlossningens olika faser, moderkakans betydelse, och vikten av Närhet & Näring under post partum perioden.

Klicka här för aktuella datum!

17021 (52).jpg

 

Shakti Flow

En Hatha Flow-baserad klass, som är såväl flödande och dynamisk, som stilla och jordande. Med kroppen som verktyg, ditt andetag som guide och yogan som stomme - får Du möjlighet att upptäcka den läkande, energigivande och avslappnande upplevelsen rörelse och yogaövningar bjuder in till och främjar. Somatisk utforskning och mjuka terapeutiska flöden är ständigt närvarande i kursen.

Influerad av Embodied Flow & Womb Yoga samt andra spirituella traditioner upptäcker vi, och förkroppsligar alla element och dess kvalitéer genom somatisk utforskning, asanas, andningsövningar, meditation och mantran.

Ges som grundkurs terminsvis, eller drop in i mån av plats. Klicka här för aktuella datum!

 

YinYoga
 

Kurserna: "The Glory of Being Grounded, A Journey Through The Chakras & Healing Rhythm, Stillhetens Flöde"
En jordande och terapeutisk yogautövning, med fokus på stillhetens kraft. Somatisk utforskning, fria rörelser med fokus på subtila flöden, TCM, och den terapeutiska delen belyses i dessa kurser. Positionerna hålls längre, så vi kan fördjupa oss i kroppens "yin-delar", såsom bindväv, ligament, leder och benstruktur. Jordade och trygga positioner, bjuder in till medveten närvaro. Det öppnar upp för kontakt och vidare resa med vår månenergi, acceptans och inre visdom.  

Shoelace.jpg

 Post Natal Yoga/Mamma & Bebis

Denna klass är till för dig som nybliven mamma och din bebis. Mjuka men stärkande yoga-och andningsövningar som utförs tillsammans med din bebis, ger också ett fint tillfälle att djupare lära känna varandra och stärka banden mellan er. Den här klassen erbjuder anpassade övningar som, efter graviditet & förlossning och under amningsperiod och mycket bärande av bebis, hjälper kroppen att återhämta sig med närande övningar, stärkande/vitaliserande rörelser och vila. Trygghet och kontinuitet är viktig i denna klass, därför erbjuds den som en kurs.

 

 

17021 (48).jpg