Back to All Events

Yoga & Aromatherapy - Workshop

  • Greeenhouse 8 Södra Torggatan Älmhult, Kronobergs län, 343 32 Sweden (map)

Låt dig inspireras och utforska dina sinnen denna junikväll! 

Du kommer att bli introducerad i aromaterapi och i synnerhet Yogandha's välbalanserade oljor som passar utmärkt som stöd i din meditationsutövning. Med guidad meditation som specifikt öppnar upp vår relation till de eteriska oljorna, bjuder vi in dofternas energi och läkande egenskaper i kropp & sinne. 

Vi kommer ha utrymme för samtal om eteriska oljor, dess egenskaper och hur vi kan använda dem i vårt dagliga liv, genom tex Ayurvedisk abhyanga massage och mikro-meditation under dagen, beroende på vad vi behöver balansera för välmående och återhämtning. 

Pris: 100 kr
Plats: The Greenhouse, Södratorggatan 8, Älmhult

Bokning: anahi@flowofshree.com 

 

Inga förkunskaper krävs, denna workshop är dock ej lämplig för gravida kvinnor eftersom andra typer av oljor är att föredra under en graviditet.