Yin Yoga Workshop - Healing Rhythm Vintersolstånd - Väntelista!
Dec
14
4:30 PM16:30

Yin Yoga Workshop - Healing Rhythm Vintersolstånd - Väntelista!

Välkommen till en värmande och vilsam workshop i Yin Yoga!

Vintersolståndet står för dörren, och vi har når den mörkaste tiden på året. Solen är på väg att födas åter! Under workshopen kommer vi utforska vad vi kan hitta stöd i våra kroppar; speciellt i vårt skelett, och i sinnen.

Hur vi kan balansera ljusstrimmorna under den mörka årstiden? Utforskningen sker i mjuka rörelser, yin yoga positioner, mantran, ljud & vibrationer, och arbete med elementen i gemenskap.

Vi avslutar med te och värmande snacks! Workshopen är donationsbaserad, och inga förkunskaper krävs. Varmt välkommen!

Fredagen 14/12 16.30-18.00
Bäckgatan 16, Nunas lokaler

Pris: Donation

View Event →
Gravidyoga Vår 2019 - Graviditetens Rytmer
Mar
7
to Apr 26

Gravidyoga Vår 2019 - Graviditetens Rytmer

Att yoga under sin graviditet ger en fantastisk möjlighet att skapa närvaro, välmående och vitalitet både för dig och din ofödda bebis! Med en trygg, välanpassad och mjuk yoga, bjuds du in till att stärka, slappna av och jorda kropp och sinne under graviditet och inför förlossning. Vi övar asanas (yogapositioner), andningsövningar, mantras och mudras i harmoniskt tempo för att du och din bebis ska få en så holistisk och positiv upplevelse som möjligt med användningsbara verktyg, även utanför yogamattan. Trygghet, hälsa och hedrandet av alla deltagande kvinnors graviditetsresa är genomgående i fokus i klassen.

Vi välkomnar dig, under alla graviditetens stadier, denna yoga är skonsam och passar även vid bäckenbesvär/"foglossning". 

Torsdagar 17.00-18.30 - Start 6 Mars 2019
Kursen består av åtta tillfällen. Klassen på torsdagen den 25 April kommer vara förlossningsförberedande och då är din partner välkommen att följa med! Mer info kommer. Anmälan är bindande, men inte personlig.

Pris: 1500 kr

Välkommen med din anmälan! För frågor och bokning: anahi@flowofshree.com


View Event →
Shakti Flow Yoga - Fortsättning Vår 2019
Mar
7
to May 23

Shakti Flow Yoga - Fortsättning Vår 2019

Välkommen att inspireras till rörelse och stillhet, och att möta dig själv! Denna kurs passar dig som har yogat lite förut (grunder) och är redo att dyka djupare i din praktisering av yogans olika aspekter.

Yogastilen som utgör basen av denna kurs är inspirerad av Embodied Flow och somatiska & meditativa rörelser, och kommer förutom asanas (yogapositioner), att innehålla mantran, meditation och yogisk filosofi. Intentionen med kursen är att ge dig en så holistisk upplevelse som möjligt där yogans olika aspekter kommer till tals med förhoppning om att du får med dig nya verktyg att navigera efter ditt inre på och utanför mattan. 

Kursen består av 12 tillfällen á 90 minuter och är bindande men inte personlig.

Torsdagar 18.45-20.15 7 Mars - 23 Maj, Bäckgatan 16 Nunas lokaler i Växjö
Pris: 2200 kr
Begränsat antal platser!

Bokning och frågor: anahi@flowofshree.com

Anahi är bland annat utbildad i Gravidyoga, Wombyoga, Yinyoga och Hatha och inriktar sig på Yogaterapi för Kvinnor. Hon är även certifierad terapeut i olika typer av holistiska massagebehandlingar & Reiki.

View Event →
Postnatal Yoga - Mamma & Bebis
Mar
12
to Apr 16

Postnatal Yoga - Mamma & Bebis

Postnatal Yoga ~ Mor & Barn

Denna klass är till för dig som nybliven mamma och din bebis. Mjuka men stärkande yoga-och andningsövningar som utförs tillsammans med din bebis, ger också ett fint tillfälle att djupare lära känna varandra och stärka banden mellan er. Den här klassen erbjuder anpassade övningar som, efter graviditet & förlossning och under amningsperiod och mycket bärande av bebis, hjälper kroppen att återhämta sig med närande övningar, stärkande/vitaliserande rörelser och vila. 

Trygghet och kontinuitet är viktig i denna klass, därför erbjuds den som en kurs på 6 tillfällen. 

Maila anahi@flowofshree.com vid ytterligare frågor och funderingar kring kursen. 

Tid: Tisdagar 10.15-11.00, 12 Mars 2019 - 16 April 2019
Plats: Bäckgatan 16, Nunas lokaler i Munkenhuset
Pris: 850 kr
Bokning: anahi@flowofshree.com 

Vamt välkomna, mor och bebis!
Anahí 

View Event →
Yin Yoga - The Yin Way
Mar
12
to Apr 16

Yin Yoga - The Yin Way

Välkommen till en jordande yogakurs som håller fokus på stillhetens kraft!

Under sex veckor kommer du få möjlighet att utforska yinyoga, både i de fysiska positionerna och grundläggande bakgrund som berör: meridianer enligt TCM, mindfulness och chakrasystemet mm.

Positionerna hålls längre, så vi kan fördjupa oss i kroppens "yin-delar", såsom bindväv, ligament, leder och benstruktur. Jordade och trygga positioner, bjuder in till medveten närvaro. Det öppnar upp för kontakt och vidare resa med vår yin-energi, acceptans och inre visdom.

Yin-positionerna hålls sittande och liggande, med ryggrad & bäcken som centrala leder/benstrukturer. Genom att stimulera bindväven runt dessa leder öppnar det upp för bättre flöde/qi i fascian och energibanorna, i hela kroppen på sikt.

Detta är en kurs för dig som:
*önskar verktyg för att jorda och landa i kropp & sinne

*vill praktisera en lugn och meditativ form av yoga

*behöver mer djupavslappning i vardagen

Denna kurs passar alla, även om du aldrig har provat Yin Yoga förut. Dock rekommenderas inte Yin Yoga för gravida kvinnor pga risk för överrörlighet i leder & ligament av hormonet relaxin.

För frågor och bokning, maila anahi@flowofshree.com
Anmälan är bindande men inte personlig. Sista anmälningsdag 7 Mars 2019.

Tisdagar 16.30-18.00 med start 12 Mars 2019.
Bäckgatan 16, i Nunas lokaler

Pris: 1000 kr

(Du som även kursen Shakti Flow på torsdagarna, får 200 kr rabatt!)
Drop in i mån av plats, kostar då 170 kr/klass.

Varmt välkommen med din anmälan!

Om Shakti, Anahí

View Event →

Yoga for Birth - Förlossningsförberedande Gravidyoga Workshop
Nov
10
9:30 AM09:30

Yoga for Birth - Förlossningsförberedande Gravidyoga Workshop

Välkomna, blivande föräldrar till en förmiddag av Yoga for BIrth!

I fokus står andningsövningar och rörelser anpassade till värkarbetets mönster och förlossningens förlopp. Stor vikt läggs även på samtal kring läkande övningar både under graviditet, förlossning och post partum.

Fysiska övningar varvas med samtal och föreläsning om hur man ur ett holistiskt perspektiv ser på födsel inom olika traditioner runt om i världen, främst inom den yogiska. Innehållet omfattar bl a andetagets magiska kraft vid förlossning, målbilder och fokus, vad händer i vår fysiska kropp och spirituella väsen under förlossningens olika faser, moderkakans betydelse, och vikten av närhet & näring under post partum perioden m.m.

Anahi är bland annat utbildad i Gravidyoga, Wombyoga, Yinyoga och Hatha och inriktar sig på Yogaterapi för Kvinnor. Hon är även certifierad terapeut i olika typer av holistiska massagebehandlingar & Reiki.

Hör av dig till anahi@flowofshree.com för frågor eller bokning! Anmälan är bindande.

Lördagen den 10 November 9.30-12.00
Bäckgatan 16 i Nunas lokaler
Pris 350 kr/kvinna
eller 450 kr/kvinna + partner

Läs mer om Anahi och hennes arbete på www.flowofshree.com

View Event →
Gravidyoga i Växjö Kurs - Graviditetens Rytmer
Oct
18
to Nov 22

Gravidyoga i Växjö Kurs - Graviditetens Rytmer

Gravidyoga i Växjö, Oktober/November 2018.

Att yoga under sin graviditet ger en fantastisk möjlighet att skapa närvaro, välmående och vitalitet både för dig och din ofödda bebis! Med en trygg, välanpassad och mjuk yoga, bjuds du in till att stärka, slappna av och jorda kropp och sinne under graviditet och inför förlossning. Vi övar asanas (yogapositioner), andningsövningar, mantras och mudras i harmoniskt tempo för att du och din bebis ska få en så holistisk och positiv upplevelse som möjligt med användningsbara verktyg, även utanför yogamattan. Trygghet, hälsa och hedrandet av alla deltagande kvinnors graviditetsresa är genomgående i fokus i klassen. Vi välkomnar dig, under alla graviditetens stadier, denna yoga är skonsam och passar även vid bäckenbesvär/"foglossning". 

Kursen består av 6 klasstillfällen + en 2,5h workshop "Yoga for Birth & Postnatal Återhämtning" (10/11 kl. 9.30- 12.00).

Workshop 10 November: I fokus står andningsövningar och rörelser anpassade till värkarbetets mönster och förlossningens förlopp. Stor vikt läggs även på samtal, tips och läkande övningar för post partum perioden, alltså tiden efter förlossning, när bebisen är i dina armar! 

Mycket material och praktiska övningar; andetagets magiska kraft vid förlossning, målbilder och fokus, vad händer i vår fysiska kropp och spirituella väsen under förlossningens olika faser, moderkakans betydelse, och vikten av Närhet & Näring under post partum perioden m.m. Om din parter vill följa med går detta utmärkt för ett utbyte av 50 kr!

Anahi är bland annat utbildad i Gravidyoga, Wombyoga, Yinyoga och Hatha och inriktar sig på Yogaterapi för Kvinnor. Hon är även certifierad terapeut i olika typer av holistiska massagebehandlingar & Reiki.

Hör av dig till anahi@flowofshree.com för frågor eller bokning! Anmälan är bindande. 
Läs mer om Anahi och hennes arbete på www.flowofshree.com
 

Gravidyoga i Växjö
Tid: Torsdagar 17.15 - 18.30 + Lördagen den 10 November 9.30 - 11.30
Plats: Bäckgatan 16, Munkenhuset i Växjö i Nunas lokaler
Pris: 1400 kr

View Event →
Oct
2
to Nov 27

Postnatal Yoga - Mamma & Bebis, Fullbokat!

Postnatal Yoga ~ Mor & Barn

Pga stort intresse har vi fått dela upp gruppen i två grupper. Den första startar Tisdag 11 September 10.15 och den andra startar Tisdagen den 2 Oktober 11.30. Det finns ett fåtal platser kvar på vadera klass... hör av dig om du vill boka dig & din bebis på denna kurs. Mail: anahi@flowofshree.com

Denna klass är till för dig som nybliven mamma och din bebis. Mjuka men stärkande yoga-och andningsövningar som utförs tillsammans med din bebis, ger också ett fint tillfälle att djupare lära känna varandra och stärka banden mellan er. Den här klassen erbjuder anpassade övningar som, efter graviditet & förlossning och under amningsperiod och mycket bärande av bebis, hjälper kroppen att återhämta sig med närande övningar, stärkande/vitaliserande rörelser och vila. 

Trygghet och kontinuitet är viktig i denna klass, därför erbjuds den som en kurs på 6 tillfällen. 

Många frågar hur gammalt barnet bör vara på den här kursen, och hur tätt inpå förlossningen man kan börja, och jag har inget definitivt svar på det, utan det beror helt på förlossningens natur, hälsa och återhämtning och när du som mor och barn känner er redo, men generellt från det att barnet är ca 2-3 månader och upp till ca 1 år. Precis som i gravidyogan, anpassas övningarna. Utefter där du är i din post partum period och hur du mår just nu. Maila anahi@flowofshree.com vid ytterligare frågor och funderingar kring kursen. 

Tid: Tisdagar 11.30-12.15, 2 Oktober - 13 November (upphåll v.44)
Plats: Bäckgatan 16, Nunas lokaler i Munkenhuset
Pris: 850 kr
Bokning: anahi@flowofshree.com 

Vamt välkomna, mor och bebis!
Anahí 

View Event →
Höstdagjämningceremoni
Sep
23
3:00 PM15:00

Höstdagjämningceremoni

Vi skulle vilja bjuda in dig till en mycket speciell höstdagjämningsceremoni med Magdalena Chandrakaí, Anahi Ramirez och Ernesto Rodriguez.

Höstdagjämningen är en kraftfull och betydelsefull dag i den yogiska traditionen och i många andra gamla traditioner. Det är en dag där planetens energi bidrar till att fördjupa meditation och annan spirituell aktivitet.

Markera början på en ny säsong med oss och fira denna speciella dag med olika guidade meditationer, mantras, musik & mys.

Stanna gärna efteråt och drick en kopp te med oss.

kom som du är!

Ingen erfarenhet krävs

Söndag den 23 september
Ananda Yoga Studio

Kl 15:00-17:00

Pris: 300 kr

Boka din plats direkt på hemsida: https://www.timecenter.se/anandayogastudio/boka/info/?rid=24699&tjid=&tidval=&date=2018-09-23&start=2018-09-23%2015:00&end=2018-09-23%2017:00

Varmt välkomna!

View Event →
Yoga Grundkurs - Mjukt Flöde - Fullbokad!
Aug
16
to Nov 22

Yoga Grundkurs - Mjukt Flöde - Fullbokad!

  • 16 Bäckgatan Växjö, Kronobergs län, 352 31 Sweden (map)
  • Google Calendar ICS

Denna kurs är fullbokad, men du är välkommen att droppa in i mån av plats! Maila anahi@flowofshree.com om du önskar komma och yoga med oss!

Är du nyfiken på vad yoga är? Eller har du yogat förut och vill landa i mjuka flöden där du får utrymme att fördjupa din kroppskännedom, andning och närvaro? Vill du förkroppsliga uttryck och utforska dig själv som helhet? 

Yogastilen som utgör basen av denna kurs är inspirerad av Embodied Flow och somatiska & meditativa rörelser, och kommer förutom asanas (yogapositioner), att innehålla mantran, meditation och yogisk filosofi. När mörkret faller på kommer yin yoga träda fram lite mer i kursen. Intentionen med kursen är att ge dig en så holistisk upplevelse som möjligt där yogans olika aspekter kommer till tals med förhoppning om att du får med dig nya verktyg att navigera efter ditt inre på och utanför mattan. 

Passar alla! Främst riktad till dig som nyligen upptäckt yogans värld, men "alla nivåer" är varmt välkomna! Kursen består av 13 tillfällen, alltså en hel termin och anmälan är bindande. Det kommer finnas ett par extra tillfällen att ta igen eventuellt missad klass efter kursen.  

Tid: Torsdagar 18.45 - 20.00
16 Augusti - 22 November (Obs! ingen yoga v.35 + v.41) 
Plats: Bäckgatan 16, Nunas Lokaler Växjö 
Pris: 2100 kr

Du kan även droppa in i mån av plats! 
Välkommen med din anmälan och frågor om kursen till anahi@flowofshree.com.

Om Shri, Anahí 

 

View Event →
Gravidyoga Kurs ~ Graviditetens Rytmer - Fullbokad!
Aug
16
to Sep 27

Gravidyoga Kurs ~ Graviditetens Rytmer - Fullbokad!

Gravidyoga i Växjö, i Augusti/September. Denna kurs är fullbokad. Välkommen med din bokning till nästa kurs som startar den 18 Oktober! Du kan bokar din plats genom att maila: anahi@flowofshree.com

Att yoga under sin graviditet ger en fantastisk möjlighet att skapa närvaro, välmående och vitalitet både för dig och din ofödda bebis! Med en trygg, välanpassad och mjuk yoga, bjuds du in till att stärka, slappna av och jorda kropp och sinne under graviditet och inför förlossning. Vi övar asanas (yogapositioner), andningsövningar, mantras och mudras i harmoniskt tempo för att du och din bebis ska få en så holistisk och positiv upplevelse som möjligt med användningsbara verktyg, även utanför yogamattan. Trygghet, hälsa och hedrandet av alla deltagande kvinnors graviditetsresa är genomgående i fokus i klassen. Vi välkomnar dig, under alla graviditetens stadier, denna yoga är skonsam och passar även vid bäckenbesvär/"foglossning". 

Kursen består av 6 klasstillfällen + en 2h workshop "Yoga for Birth & Postnatal Återhämtning" (15/9 kl. 9.30-11.30).
Obs! Ingen yoga vecka 35 (30/8).

Workshop 15 September: I fokus står andningsövningar och rörelser anpassade till värkarbetets mönster och förlossningens förlopp. Stor vikt läggs även på samtal, tips och läkande övningar för post partum perioden, alltså tiden efter förlossning, när bebisen är i dina armar! 

Det är så spännande att få möta blivande föräldrar i denna workshop! Mycket material och praktiska övningar; andetagets magiska kraft vid förlossning, målbilder och fokus, vad händer i vår fysiska kropp och spirituella väsen under förlossningens olika faser, moderkakans betydelse, och vikten av Närhet & Näring under post partum perioden m.m. Om din parter vill följa med går detta utmärkt för ett utbyte av 50 kr!

Anahi är bland annat utbildad i Gravidyoga, Wombyoga, Yinyoga och Hatha och inriktar sig på Yogaterapi för Kvinnor. Hon är även certifierad terapeut i olika typer av holistiska massagebehandlingar & Reiki.

Hör av dig till anahi@flowofshree.com för frågor eller bokning! Anmälan är bindande. 
Läs mer om Anahi och hennes arbete på www.flowofshree.com
 

Gravidyoga i Växjö
Tid: Torsdagar 17.15 - 18.30 + Lördagen den 15 September 9.30 - 11.30
Plats: Bäckgatan 16, Munkenhuset i Växjö i Nunas lokaler
Pris: 1400 kr

View Event →
Yoga & Aromatherapy - Workshop
Jun
20
5:00 PM17:00

Yoga & Aromatherapy - Workshop

Låt dig inspireras och utforska dina sinnen denna junikväll! 

Du kommer att bli introducerad i aromaterapi och i synnerhet Yogandha's välbalanserade oljor som passar utmärkt som stöd i din meditationsutövning. Med guidad meditation som specifikt öppnar upp vår relation till de eteriska oljorna, bjuder vi in dofternas energi och läkande egenskaper i kropp & sinne. 

Vi kommer ha utrymme för samtal om eteriska oljor, dess egenskaper och hur vi kan använda dem i vårt dagliga liv, genom tex Ayurvedisk abhyanga massage och mikro-meditation under dagen, beroende på vad vi behöver balansera för välmående och återhämtning. 

Pris: 100 kr
Plats: The Greenhouse, Södratorggatan 8, Älmhult

Bokning: anahi@flowofshree.com 

 

Inga förkunskaper krävs, denna workshop är dock ej lämplig för gravida kvinnor eftersom andra typer av oljor är att föredra under en graviditet. 

 

View Event →
Yin Yoga Workshop ~ Healing Rhythm Summer
Jun
14
5:00 PM17:00

Yin Yoga Workshop ~ Healing Rhythm Summer

Vi yin:ar in Sommarsolståndet i vanlig ordning, med en låååång och energigivande yogastund, ackompanjerat till läkande ljudvibrationer, musik och mantran!

Sommarens workshop i Healing Rhythm har sommarsolståndet i fokus, vi utforskar solenergin i våra kroppar, sinne och hjärtan när Naturen är som frodigast och grönast. Vi har gott om tid på oss att genom meditativ rörelse och somatisk utforskning, Yin & Restorative Yoga och djupvila, balansera värmen och ljuset inom oss.

Inga förkunskaper krävs, passar alla åldrar och kroppar. Begränsade platser, så boka genom att maila: anahi@flowofshree.com 

Workshopen är donationsbaserad, vilket betyder att du lägger den slant du kan och vill ge i energiutbyte!

 

Plats: Bäckgatan 16 i Nunas lokaler
Tid: Torsdagen den 14 Juni 17.00-19.00

Jai Maha Lakshmi!
Varmt välkommen, Anahí 

View Event →
Fire in the Mountain Festival - Shakti Flow & Womb Yoga
Jun
1
to Jun 3

Fire in the Mountain Festival - Shakti Flow & Womb Yoga

It's with great joy I'm offering two morning workshops at this beautiful festival in Wales! 

Shakti Flow Yoga Workshop: Connect and explore the rhythm in your body through free movements, asanas and your breath. This class is a nourishing blend of flow and stillness where we practice the power of awareness. Suitible for everybody. 

Womb Yoga Workshop: An invitation to connect with your shakti-energy, and your yoni shakti through gentle mudra flows, rhytmic asanas and nourishing Yoga Nidra. Suitible for all women, with or without a physical womb. 

Friday 1/6 15.00: Flow of Shree - Intro
Saturday 2/6 10.00 - Shakti Flow Workshop
Sunday 3/6 09.00 - Womb Yoga Workshop

Where? Dingly Dell/Healing Area, Woodland Yurt
Welcome!

View Event →
Yang, Sound & Touch - Jai Ma Workshop
May
6
2:00 PM14:00

Yang, Sound & Touch - Jai Ma Workshop

I takt med att solen värmer och ljuset blir allt starkare, spirar och blommar växtriket och djurriket. Vi firar våren i den här workshopen, med att förkroppsliga spirandet och blommandet med skönt flödande yoga och mjuka rörelser!

Yang ~ Låt kroppen flöda i frigörande dansrörelser och yoga asanas (positioner). 

Sound ~ Vila i stärkande ljudmeditationer från traditionella instrument och sång/chant. 

Touch ~ Ta emot och ge näring genom mötet med dig själv och andra. I rörelse, ljud och ögon nuddar , berör och når vi varann som de kärleksvarelser vi är. 

Passa alla, inga förkunskaper krävs. 
Söndagen den 6 Maj 14.00 - 17.00
Plats: Kungsgatan 13 B, Växjö 
Pris: 550 kr

Bokning & frågor:  anahi@flowofshree.com, senast den 25 April.
Varmt välkommen!

 

Jai Ma - presentation av oss! 

Om Jai MA:

Jai MA består av Magdalena Chandrakaí (@yogabymagie) & Anahi Ramirez (@flowofshree). Duon har länge utforskat de helande konsterna tillsammans och 2014 tog de nästa naturliga steg i att undervisa dessa ihop. Jai MA är kallade till att samla systrarna; att samla familjen och att återta traditionell visdom till vardagen. I sina kurser, retreats och workshops väver de samman shamanism & traditionell läkekonst från Latinamerika & Norden med Yoga & Ayurveda. Närvarande är alltid heliga rörelser, Ljudhealing och cirkeln. 

Välkomna önskar Magdalena & Anahí

 

View Event →
Gravidyoga Kurs ~ Graviditetens Rytmer
May
4
9:30 AM09:30

Gravidyoga Kurs ~ Graviditetens Rytmer

Gravidyoga i Oktober/November! Du kan boka din plats redan nu genom att maila: anahi@flowofshree.com

Att yoga under sin graviditet ger en fantastisk möjlighet att skapa närvaro, välmående och vitalitet både för dig och din ofödda bebis! Med en trygg, välanpassad och mjuk yoga, bjuds du in till att stärka, slappna av och jorda kropp och sinne under graviditet och inför förlossning. Vi övar asanas (yogapositioner), andningsövningar, mantras och mudras i harmoniskt tempo för att du och din bebis ska få en så holistisk och positiv upplevelse som möjligt med användningsbara verktyg, även utanför yogamattan. Trygghet, hälsa och hedrandet av alla deltagande kvinnors graviditetsresa är genomgående i fokus i klassen. Vi välkomnar dig, under alla graviditetens stadier, denna yoga är skonsam och passar även vid bäckenbesvär/"foglossning". 

Kursen består av 6 klasstillfällen + en 2,5h workshop "Yoga for Birth & Postnatal Återhämtning" (10 November kl. 9.30-12.00).

Workshop 10 November: I fokus står andningsövningar och rörelser anpassade till värkarbetets mönster och förlossningens förlopp. Stor vikt läggs även på samtal, tips och läkande övningar för post partum perioden, alltså tiden efter förlossning, när bebisen är i dina armar! 

Det är så spännande att få möta blivande föräldrar i denna workshop! Mycket material och praktiska övningar; andetagets magiska kraft vid förlossning, målbilder och fokus, vad händer i vår fysiska kropp och spirituella väsen under förlossningens olika faser, moderkakans betydelse, och vikten av Närhet & Näring under post partum perioden m.m. Om din parter vill följa med går detta utmärkt för ett utbyte av 50 kr!

Anahi är bland annat utbildad i Gravidyoga, Wombyoga, Yinyoga och Hatha och inriktar sig på Yogaterapi för Kvinnor. Hon är även certifierad terapeut i olika typer av holistiska massagebehandlingar & Reiki.

Hör av dig till anahi@flowofshree.com för frågor eller bokning! Anmälan är bindande. 
Läs mer om Anahi och hennes arbete på www.flowofshree.com
 

Gravidyoga i Växjö
Tid: Torsdagar 17.15 - 18.30 + Lördagen den 10 November 9.30 - 12.00
Plats: Bäckgatan 16, Munkenhuset i Växjö i Nunas lokaler
Pris: 1400 kr

View Event →
Yin Yoga
Apr
21
12:00 PM12:00

Yin Yoga

Extrainsatt klass! 

Vi landar in i vår kropp, våra system och emotionella flöde i lugnt tempo & stillhet. Passar alla som vill sakta in och skapa tid och rum för läkande reflektion och kroppskännedom. 

Nuna, Bäckgatan 16 

Lördagen den 21 April 12.00 - 13.15
160 kr

Maila: anahi@flowofshree.com för frågor och bokning!

 

View Event →
Workshop: Yoga for Birth & Postnatal Återhämtning Fullbokad!
Apr
14
9:30 AM09:30

Workshop: Yoga for Birth & Postnatal Återhämtning Fullbokad!

Denna workshop är fullbokad, det finns en väntelista om du vill stå som reserv. Annars erbjuds ytterligare en Yoga for Birth - Workshop den 26 Maj kl. 9.30-12.00 - välkomna! 

Fokus i den här workshop står andningsövningar och rörelser anpassade till värkarbetets mönster och förlossningens förlopp. Vi blandar mjuka, närande flöden med stärkande och djup vila, Yoga Nidra som är anpassat för den gravida kvinnan. Tillsammans med yogapraktiken väver vi samman samtal och övningar för post partum perioden/graviditetens fjärde trimester, alltså tiden efter förlossning, när bebisen är i dina armar!

Så spännande att få möta blivande föräldrar i denna workshop! Mycket material och praktiska övningar; andetagets magiska kraft vid förlossning, målbilder och fokus, vad händer i vår fysiska kropp och spirituella väsen under förlossningens olika faser, moderkakans betydelse, och vikten av Närhet & Näring under post partum perioden m.m.

Anahi är bland annat utbildad i Gravidyoga, Wombyoga och Yinyoga och inriktar sig på Yogaterapi för Kvinnor. Hon är även certifierad terapeut i olika typer av holistiska massagebehandlingar & Reiki.

Hör av dig till anahi@flowofshree.com för frågor eller bokning!
Läs mer om Anahi och hennes arbete på www.flowofshree.com

Pris 350 kr
Om din parter vill följa med går detta utmärkt för ett utbyte av 50 kr!
Anmälan är bindande. 

View Event →
Gravidyoga Kurs - Graviditetens Rytmer
Apr
12
to May 24

Gravidyoga Kurs - Graviditetens Rytmer

Boka din plats genom att maila: anahi@flowofshree.com

Att yoga under sin graviditet ger en fantastisk möjlighet att skapa närvaro, välmående och vitalitet både för dig och din ofödda bebis! Med en trygg, välanpassad och mjuk yoga, bjuds du in till att stärka, slappna av och jorda kropp och sinne under graviditet och inför förlossning. Vi övar asanas (yogapositioner), andningsövningar, mantras och mudras i harmoniskt tempo för att du och din bebis ska få en så holistisk och positiv upplevelse som möjligt med användningsbara verktyg, även utanför yogamattan. Trygghet, hälsa och hedrandet av alla deltagande kvinnors graviditetsresa är genomgående i fokus i klassen. Vi välkomnar dig, under alla graviditetens stadier, denna yoga är skonsam och passar även vid bäckenbesvär/"foglossning". 

Workshop: I fokus står andningsövningar och rörelser anpassade till värkarbetets mönster och förlossningens förlopp. Stor vikt läggs även på samtal, tips och läkande övningar för post partum perioden, alltså tiden efter förlossning, när bebisen är i dina armar! 6 klasser á 80 min + 1 workshop 2,5h "Yoga for Birth" 26 Maj ingår i kursen!

Det är så spännande att få möta blivande föräldrar i denna workshop! Mycket material och praktiska övningar; andetagets magiska kraft vid förlossning, målbilder och fokus, vad händer i vår fysiska kropp och spirituella väsen under förlossningens olika faser, moderkakans betydelse, och vikten av Närhet & Näring under post partum perioden m.m. Om din parter vill följa med går detta utmärkt för ett utbyte av 50 kr!

Anahi är bland annat utbildad i Gravidyoga, Wombyoga och Yinyoga och inriktar sig på Yogaterapi för Kvinnor. Hon är även certifierad terapeut i olika typer av holistiska massagebehandlingar & Reiki.

Hör av dig till anahi@flowofshree.com för frågor eller bokning!
Läs mer om Anahi och hennes arbete på www.flowofshree.com
 

Gravidyoga i Växjö
Tid: Torsdagar 18.40 - 20.00 + Lördagen den 26 Maj 9.30 - 12.00
Plats: Bäckgatan 16, Munkenhuset i Växjö i Nunas lokaler
Pris: 1400 kr

Obs! Anmälan är bindande. Ingen klass den 10 maj pga röd dag.
 

 

View Event →
Gravidyoga Kurs Fullbokad! "Graviditetens Rytmer"
Mar
22
to May 3

Gravidyoga Kurs Fullbokad! "Graviditetens Rytmer"

Kursen är fullbokad, men det går bra att stå på väntelista om det skulle ske en avbokning, vilket händer! Alternativt att anmäla sitt intresse till en  en ny kurs startar i april/maj. Maila till:  anahi@flowofshree.com!

Att yoga under sin graviditet ger en fantastisk möjlighet att skapa närvaro, välmående och vitalitet både för dig och din ofödda bebis! Med en trygg, välanpassad och mjuk yoga, bjuds du in till att stärka, slappna av och jorda kropp och sinne under graviditet och inför förlossning. Vi övar asanas (yogapositioner), andningsövningar, mantras och mudras i harmoniskt tempo för att du och din bebis ska få en så holistisk och positiv upplevelse som möjligt med användningsbara verktyg, även utanför yogamattan. Trygghet, hälsa och hedrandet av alla deltagande kvinnors graviditetsresa är genomgående i fokus i klassen. Vi välkomnar dig, under alla graviditetens stadier, denna yoga är skonsam och passar även vid bäckenbesvär/"foglossning". 

Workshop: I fokus står andningsövningar och rörelser anpassade till värkarbetets mönster och förlossningens förlopp. Stor vikt läggs även på samtal, tips och läkande övningar för post partum perioden, alltså tiden efter förlossning, när bebisen är i dina armar! Givetvis ligger mjuka, närande sekvenser och Yoga Nidra, till grunden för klassen som vanligt. 

7 klasser + 1 workshop "Yoga for Birth" 14 April ingår i kursen!

Kurstillfällen: Torsdagar 17.15 med start 22 Mars och avslut 3 Maj, Lördagen den 14 April hålls "Yoga for Birth & Postnatal Återhämtning" 10.00-12.00 och då är er födelsepartner varmt välkomna att delta (50:-) Obs! v.15 är det klass på Tisdagen den 3/4 istället för på torsdagen. 

Alla kvinnor som går gravidyogakursen får 20% rabatt på Gravidmassage hos Flow of Shree. Har du gått på föregående gravidyogakurs? Då får du 10% rabatt på kursen. 

 

Torsdagar 17.15-18.30 Obs! v.15 är det klass på Tisdagen den 3/4 istället för på torsdagen. 
Bäckgatan 16, Växjö Munkenhuset - Nunas lokaler. 
Pris: 1400 kr

Anmälan är bindande. 

View Event →
Yoga for Birth & Postnatal Återhämtning - Förlossningförberedande workshop för blivande föräldrar
Mar
9
8:30 AM08:30

Yoga for Birth & Postnatal Återhämtning - Förlossningförberedande workshop för blivande föräldrar

Fokus i den här workshop står andningsövningar och rörelser anpassade till värkarbetets mönster och förlossningens förlopp. Vi blandar mjuka, närande flöden med stärkande och djup vila, Yoga Nidra som är anpassat för den gravida kvinnan. Tillsammans med yogapraktiken väver vi samman samtal och övningar för post partum perioden/graviditetens fjärde trimester, alltså tiden efter förlossning, när bebisen är i dina armar!

Så spännande att få möta blivande föräldrar i denna workshop! Mycket material och praktiska övningar; andetagets magiska kraft vid förlossning, målbilder och fokus, vad händer i vår fysiska kropp och spirituella väsen under förlossningens olika faser, moderkakans betydelse, och vikten av Närhet & Näring under post partum perioden m.m.

Anahi är bland annat utbildad i Gravidyoga, Wombyoga och Yinyoga och inriktar sig på Yogaterapi för Kvinnor. Hon är även certifierad terapeut i olika typer av holistiska massagebehandlingar & Reiki.

Hör av dig till anahi@flowofshree.com för frågor eller bokning!
Läs mer om Anahi och hennes arbete på www.flowofshree.com

Pris 350 kr
Om din parter vill följa med går detta utmärkt för ett utbyte av 50 kr!

View Event →
Workshop Fullbokad! - Yoga for Birth & Postnatal Återhämtning
Feb
17
9:30 AM09:30

Workshop Fullbokad! - Yoga for Birth & Postnatal Återhämtning

"Yoga for Birth & Postnatal läkning"
Workshop 17 Februari 10.00-12.00
                 Gravidyoga

Att yoga under sin graviditet ger en fantastisk möjlighet att skapa närvaro, välmående och vitalitet både för dig och din ofödda bebis! Med en trygg, välanpassad och mjuk yoga, bjuds du in till att stärka, slappna av och jorda kropp och sinne under graviditet och inför förlossning.

Fokus i den här workshop står andningsövningar och rörelser anpassade till värkarbetets mönster och förlossningens förlopp. Vi blandar mjuka, närande flöden med stärkande och djup vila, Yoga Nidra som är anpassat för den gravida kvinnan. Tillsammans med yogapraktiken väver vi samman samtal och övningar för post partum perioden/graviditetens fjärde trimester, alltså tiden efter förlossning, när bebisen är i dina armar!

Så spännande att få möta blivande föräldrar i denna workshop! Mycket material och praktiska övningar; andetagets magiska kraft vid förlossning, målbilder och fokus, vad händer i vår fysiska kropp och spirituella väsen under förlossningens olika faser, moderkakans betydelse, och vikten av Närhet & Näring under post partum perioden m.m.

Anahi är bland annat utbildad i Gravidyoga, Wombyoga och Yinyoga och inriktar sig på Yogaterapi för Kvinnor. Hon är även certifierad terapeut i olika typer av holistiska massagebehandlingar & Reiki.

Hör av dig till anahi@flowofshree.com för frågor eller bokning!
Läs mer om Anahi och hennes arbete på www.flowofshree.com

Pris 300 kr
Om din parter vill följa med går detta utmärkt för ett utbyte av 50 kr!

View Event →
Yin & Resorative Yoga Kurs
Jan
25
to Mar 29

Yin & Resorative Yoga Kurs

Ny Yin-kurs är tillbaka i vår! 

Välkommen, van som ovan yin-yogi/ni! I takt med att ljuset kommer och våren sakta hittar sin väg till våra breddrader, kommer du med ödmjuk guidning introduceras och fördjupa dig i yin yogans rika, stilla värld. 

Positionerna som är sittande och liggande, hålls under en längre tid än vid klassisk Hatha Yoga och innebär ingen aktiv muskulär ansträngning. På så sätt kan vi gå djupare in i yin-strukturen av positionen, i vår kropp och vårt sinne. Djupavslappning, meditation, andningsövningar och mantran är närvarande element i varje klass.

Ni som gått mina yin-kurser The Glory of Being Grounded, A Journey through the Chakras & Healing Rhythm, känner till att jag har ett genomgående tema i kurserna där vi skalar av lager för lager och går in i olika aspekter av begrepp och övningar.

Nu är det dags att gå lite djupare in i ett ämne som alltid smyger sig in på våra klasser och kurser på ett eller annat sätt, nämligen Arketyper - Healing Archetypes. Vad är en arketyp? Vad kan vi lära oss av dem? Kan vi rent av använda arketyper som redskap att lära känna oss själv djupare och finna ro i vilka vi är? Hur kan vi identifiera oss med en arketyp? 

Rekommenderas för alla som vill knyta an och fördjupa sig i jordande övningar, inre & yttre rytm och kraften av en yogautövning i stillhet. Van som ovan yogi - alla är välkomna! 

Välkommen med din anmälan: anahi@flowofshree.com

Tid: Torsdagar 18.45-20.00
Start: 25 Januari - 29 Mars (10 veckor) 

Plats: Bäckgatan 16, Växjö Munkenhuset i Nunas lokaler. 
Pris: 1600 kr

Sista anmälningsdagen 15 Januari 2018

View Event →
Gravidyoga Kurs - Fullbokad! "Graviditetens Rytmer & Yoga for Birth"
Jan
25
to Mar 15

Gravidyoga Kurs - Fullbokad! "Graviditetens Rytmer & Yoga for Birth"

Det går bra att göra en intresseanmälan redan nu: anahi@flowofshree.com!

Att yoga under sin graviditet ger en fantastisk möjlighet att skapa närvaro, välmående och vitalitet både för dig och din ofödda bebis! Med en trygg, välanpassad och mjuk yoga, bjuds du in till att stärka, slappna av och jorda kropp och sinne under graviditet och inför förlossning. Vi övar asanas (yogapositioner), andningsövningar, mantras och mudras i harmoniskt tempo för att du och din bebis ska få en så holistisk och positiv upplevelse som möjligt med användningsbara verktyg, även utanför yogamattan. Trygghet, hälsa och hedrandet av alla deltagande kvinnors graviditetsresa är genomgående i fokus i klassen. Vi välkomnar dig, under alla graviditetens stadier, denna yoga är skonsam och passar även vid bäckenbesvär/"foglossning". 

Workshop: I fokus står andningsövningar och rörelser anpassade till värkarbetets mönster och förlossningens förlopp. Stor vikt läggs även på samtal, tips och läkande övningar för post partum perioden, alltså tiden efter förlossning, när bebisen är i dina armar! Givetvis ligger mjuka, närande sekvenser och Yoga Nidra, till grunden för klassen som vanligt. 

7 klasser + 1 workshop "Yoga for Birth" 17 Februari ingår i kursen!

Kurstillfällen: Torsdagar 17.15 med start 25 Januari och avslut 15 Mars, vecka 7 ges en workshop på 2h lördagen den 17/2 istället för torsdagsklassen. 

Torsdagar 17.15-18.30
Bäckgatan 16, Växjö Munkenhuset - Nunas lokaler. 
Pris: 1400 kr

View Event →
Workshop Gravidyoga - Yoga for Birth
Jan
13
10:00 AM10:00

Workshop Gravidyoga - Yoga for Birth

"Yoga for Birth & Postnatal Återhämtning"
Workshop 13 Januari 2018 10.00-12.00
Bäckgatan 16 Växjö Nuna
                 Gravidyoga

Att yoga under sin graviditet ger en fantastisk möjlighet att skapa närvaro, välmående och vitalitet både för dig och din ofödda bebis! Med en trygg, välanpassad och mjuk yoga, bjuds du in till att stärka, slappna av och jorda kropp och sinne under graviditet och inför förlossning.

Fokus i den här workshop står andningsövningar och rörelser anpassade till värkarbetets mönster och förlossningens förlopp. Vi blandar mjuka, närande flöden med stärkande och djup vila, Yoga Nidra som är anpassat för den gravida kvinnan. Tillsammans med yogapraktiken väver vi samman samtal och övningar för post partum perioden/graviditetens fjärde trimester, alltså tiden efter förlossning, när bebisen är i dina armar!

Så spännande att få möta blivande föräldrar i denna workshop! Mycket material och praktiska övningar; andetagets magiska kraft vid förlossning, målbilder och fokus, vad händer i vår fysiska kropp och spirituella väsen under förlossningens olika faser, moderkakans betydelse, och vikten av Närhet & Näring under post partum perioden. 

Anahi är bland annat utbildad i Gravidyoga, Wombyoga och Yinyoga och inriktar sig på Yogaterapi för Kvinnor. Hon är även certifierad terapeut i olika typer av holistiska massagebehandlingar & Reiki.

Hör av dig till anahi@flowofshree.com för frågor eller bokning!
Läs mer om Anahi och hennes arbete på www.flowofshree.com

Pris 300 kr
Om din parter vill följa med går detta utmärkt för ett utbyte av 50 kr!

 

 

Flow of Shree
www.flowofshree.com
- Through movement, healing arts and ceremonial work; we experience & celebrate Mother Earth's rhythm and live in harmony, aligned with our inner sacred essence.

View Event →
Healing Rhythm - Vintersolstånd Workshop
Dec
14
5:00 PM17:00

Healing Rhythm - Vintersolstånd Workshop

Soundhealing & Yin/Restorative Yoga - Healing Rhythm Workshop


En gåva från och till hjärtat, då vi vänder oss mot vårt inre ljus och välkomnar Solen åter! Detta är en uppföljare av Sommarsolståndets Healing Rhythm Workshop i juni. Nu är vi på andra sidan hjulet och året!

Inför Vintersolstånd och nymåne - vad bringar de för läkande rytm? Hur kan vi vila och tona in vad årstiden vill lära oss? Med långa yin och bekväma restorative-yoga positioner, ljud, mantran och meditation slappnar vi av DJUPT och öppnar oss för midvinterns gåvor och festligheter! 

Välkommen att ge en donation, efter tycke och smak. Boka dig här: anahi@flowofshree.com

 

 

View Event →
Workshop - Yoga for Birth & Postnatal Återhämtning
Dec
10
2:00 PM14:00

Workshop - Yoga for Birth & Postnatal Återhämtning

"Yoga for Birth & Postnatal Återhämtning"
Workshop 10 December 14.00-16.00
                 Gravidyoga

Att yoga under sin graviditet ger en fantastisk möjlighet att skapa närvaro, välmående och vitalitet både för dig och din ofödda bebis! Med en trygg, välanpassad och mjuk yoga, bjuds du in till att stärka, slappna av och jorda kropp och sinne under graviditet och inför förlossning.

Fokus i den här workshop står andningsövningar och rörelser anpassade till värkarbetets mönster och förlossningens förlopp. Vi blandar mjuka, närande flöden med stärkande och djup vila, Yoga Nidra som är anpassat för den gravida kvinnan. Tillsammans med yogapraktiken väver vi samman samtal och övningar för post partum perioden/graviditetens fjärde trimester, alltså tiden efter förlossning, när bebisen är i dina armar!

Anahi är bland annat utbildad i Gravidyoga, Wombyoga och Yinyoga och inriktar sig på Yogaterapi för Kvinnor. Hon är även certifierad terapeut i olika typer av holistiska massagebehandlingar & Reiki.

Hör av dig till anahi@flowofshree.com för frågor eller bokning!
Läs mer om Anahi och hennes arbete på www.flowofshree.com

Pris 300 kr
Om din parter vill följa med går detta utmärkt för ett utbyte av 50 kr!

Denna workshop ges på The Greenhouse i Älmhult. 

 

Flow of Shree
www.flowofshree.com
- Through movement, healing arts and ceremonial work; we experience & celebrate Mother Earth's rhythm and live in harmony, aligned with our inner sacred essence. 

View Event →
Yin, Sound & Touch - Workshop by Jai Ma!
Nov
22
6:00 PM18:00

Yin, Sound & Touch - Workshop by Jai Ma!

  • Vattentorget Växjö Kronoberg (map)
  • Google Calendar ICS

Jai Ma bjuder in till höstens yin-event; anmäl dig redan nu till denna ljuvliga kväll! Vi utforskar stillheten i våra kroppar som ges närande ljudhealing och beröring inför vinterns intåg.

Om Yin Yogan: En djupt terapeutisk yogaform. Vi arbetar med stillheten i positionerna för att frigöra blockeringar och spänningar i bindväv och höfter. Positionerna hålls länge och är liggande eller sittande.

Om Ljudhealing: Vibrationerna återställer balans & harmoni i vår energi & kropp och tillför ett djup i våra positioner.

Om Healing/Beröring: Mjuk assistering inspererad av Thai Yoga Massage & Reiki öppnar för den vitala energin att flöda fritt i kropp & sinne.

Om Jai MA:

Jai MA består av Magdalena Chandrakaí (@yogabymagie) & Anahi Ramirez (@flowofshree). Duon har länge utforskat de helande konsterna tillsammans och 2014 tog de nästa naturliga steg i att undervisa dessa ihop. Jai MA är kallade till att samla systrarna; att samla familjen och att återta traditionell visdom till vardagen. I sina kurser, retreats och workshops väver de samman shamanism & traditionell läkekonst från Latinamerika & Norden med Yoga & Ayurveda. Närvarande är alltid heliga rörelser, Ljudhealing och cirkeln. 

Välkomna önskar Magdalena & Anahí

Pris: 350:-
Plats: IOGT-NTO (Viktoriasalen) i Växjö

Bokning sker till magdalena@bymagie.com eller anahi@flowofshree.com

View Event →
Gravidyoga - Yoga for birth & Postnatal Återhämtning
Nov
9
to Dec 7

Gravidyoga - Yoga for birth & Postnatal Återhämtning

Den här delkursen tas med fördel i samband med föregående gravidyogakurs "Graviditetens Rytmer", men går utmärkt att gå som fristående kurs! 

I fokus står andningsövningar och rörelser anpassade till värkarbetets mönster och förlossningens förlopp. Stor vikt läggs även på samtal, tips och övningar för post partum perioden, alltså tiden efter förlossning, när bebisen är i dina armar! Givetvis ligger mjuka, närande sekvenser och Yoga Nidra, till grunden för klassen som vanligt. 

Att yoga under sin graviditet ger en fantastisk möjlighet att skapa närvaro, välmående och vitalitet både för dig och din ofödda bebis! Med en trygg, välanpassad och mjuk yoga, bjuds du in till att stärka, slappna av och jorda kropp och sinne under graviditet och inför förlossning. Vi övar asanas (yogapositioner), andningsövningar, mantras och mudras i harmoniskt tempo för att du och din bebis ska få en så holistisk och positiv upplevelse som möjligt med användningsbara verktyg, även utanför yogamattan. Trygghet, hälsa och hedrandet av alla deltagande kvinnors graviditetsresa är genomgående i fokus i klassen. Vi välkomnar dig, under alla graviditetens stadier, denna yoga är skonsam och passar även vid bäckenbesvär/"foglossning". 

Torsdagar 17.30-18.30
Start: 9 November 2017 - 7 December (OBS! Ingen klass den 23/11.)
Plats: Nuna, Bäckgatan 16 i Växjö 

PRIS: 700 kr
Anmälan är bindande och görs till: anahi@flowofshree.com, senast den 2 November. 

Begränsat antal platser!
Nästa kursstart i Gravidyoga i Växjö 25 Januari 2018. 

Om Shanti, 
Anahi 

View Event →
Gravidyoga - Graviditetens Rytmer - FULLBOKAD!
Oct
12
to Nov 2

Gravidyoga - Graviditetens Rytmer - FULLBOKAD!

  • Växjö Station Växjö, Kronobergs län, 352 34 Sweden (map)
  • Google Calendar ICS

Att yoga under sin graviditet ger en fantastisk möjlighet att skapa närvaro, välmående och vitalitet både för dig och din ofödda bebis! Med en trygg, välanpassad och mjuk yoga, bjuds du in till att stärka, slappna av och jorda kropp och sinne under graviditet och inför förlossning. Vi övar asanas (yogapositioner), andningsövningar, mantras och mudras i harmoniskt tempo för att du och din bebis ska få en så holistisk och positiv upplevelse som möjligt med användningsbara verktyg, även utanför yogamattan. Trygghet, hälsa och hedrandet av alla deltagande kvinnors graviditetsresa är genomgående i fokus i klassen. Vi välkomnar dig, under alla graviditetens stadier, denna yoga är skonsam och passar även vid bäckenbesvär/"foglossning". 

 

Den här kursen är fullbokad! Nästa kursstart 25 Januari 2018.

Tisdagar 17.30-18.45
Start: 12 oktober 2017
Plats: VÄXJÖ - Nuna, Bäckgatan 16

PRIS: 700 kr
Anmälan är bindande och görs till: anahi@flowofshree.com, senast den 5 oktober. 

 

Om Shanti, 
Anahi 


 

View Event →
Yin & Resorative Yoga "Healing Rhythm"
Aug
24
to Sep 28

Yin & Resorative Yoga "Healing Rhythm"

Yin & Restorative Yoga Kurs Healing Rhythm

Den här kursen ger dig gott om tid och utrymme att dyka djupare in i resan som Yin & Resorative Yoga bjuder in till. Du får chans att uppleva en terapeutisk, jordande och avslappnande yoga, där du får möjlighet att komma närmare alla element och dess läkande egenskaper.

Under denna sensommarkurs utforskar vi i stillhet begreppet rytm. Hur kan vi knyta an till vår inre rytm? Rytm i andetag? Rytm i blod och energiflöde? Kan rytm vara läkande? Hur kan himlakropparnas rytm påverka oss som individer? 

Positionerna som är sittande och liggande, hålls under en längre tid än vid klassisk Hatha Yoga och innebär ingen aktiv muskulär ansträngning. På så sätt kan vi gå djupare in i yin-strukturen av positionen, i vår kropp och vårt sinne. Djupavslappning, stärkande vila, andningsövningar och mantran är närvarande element i varje klass.

 

Rekommenderas för alla som vill knyta an och fördjupa sig i jordande övningar, inre & yttre rytm och kraften av en yogautövning i stillhet. Van som ovan yogi - alla är välkomna! 

Denna kurs ges vid 6 tillfällen och startar den 24 Augusti 2017. Platser är begränsade!

Pris: 1100 kr
Plats: Nunas lokaler, Bäckgatan 16 i Växjö. 

Bokning och frågor: anahi@flowofshree.com
Välkommen med din anmälan senast den 17 augusti!

 

View Event →
Yin Yoga Kurs - Fåtal platser kvar!
Mar
16
to May 11

Yin Yoga Kurs - Fåtal platser kvar!

~A journey through the chakras~

Den här kursen ger dig gott om tid och utrymme att dyka djupare in i resan som Yinyoga bjuder in till. Du får chans att uppleva en terapeutisk, jordande och avslappnande yoga, där du får möjlighet att komma närmare elementet Jord och dess läkande egenskaper. Positionerna som är sittande och liggande, hålls under en längre tid än vid klassisk Hatha Yoga och innebär ingen aktiv muskulär ansträngning. På så sätt kan vi gå djupare in i yin-strukturen av positionen, i vår kropp och vårt sinne. Djupavslappning, stärkande vila, andningsövningar och mantran är närvarande element i varje klass.

 

Rekommenderas för alla som vill knyta an och fördjupa sig i jordande övningar, arketyper  och kraften av en yogautövning i stillhet. Van som ovan yogi - alla är välkomna! 

Denna kurs ges vid 8 tillfällen och startar den 16 Mars 2017. Platser är begränsade!

Pris: 1200 kr
Plats: Nunas lokaler, Bäckgatan 16 i Växjö. 

Bokning och frågor: anahi@flowofshree.com
Välkommen med din anmälan senast den 9 mars!

 

View Event →
Morning retreat - Yoga i mellandagarna
Dec
27
to Dec 29

Morning retreat - Yoga i mellandagarna

Välkommen till tre långa och sköna yogaförmiddagar mellan jul och nyår! Det kommer att bjudas på en balans av värmande, mjuka rörelseflöden, och avslappnande meditativa övningar. Yin yoga och Shakti Slow Flow, mantran och djupavslappning är närvarande i varje dags upplägg, som har ett sammanhängande tema. Intentionen för detta förmiddagsretreat är att skapa utrymme för vila, djup och välmående.  Varje dag utforskar vi olika aspekter av oss själva, energier och övingar som har med dagens tema att göra. Lugn yoga och övningar som anpassas till alla i gruppen.

Dag 1 - Inner Revolution. 
Dag 2 - Inner Abundance. 
Dag 3 - Inner Knowledge.

Frågor och bokning: anahi@flowofshree.com

Early Bird Pris fram till 16/11: 750:-
Pris: 850:-

View Event →
Yin - The Glory of Being Grounded
Nov
12
2:00 PM14:00

Yin - The Glory of Being Grounded

  • Bäckgatan Växjö, Kronobergs län Sweden (map)
  • Google Calendar ICS

 

Denna lördagseftermiddag kommer gå i jordandets tecken. Du får chans att uppleva en terapeutisk, jordande och avslappnande yoga, där du får möjlighet att komma närmare elementet Jord och dess läkande egenskaper. Positionerna som är sittande och liggande, hålls under en längre tid än vid klassisk Hatha Yoga och innebär ingen aktiv muskulär ansträngning. På så sätt kan vi gå djupare in i yin-strukturen av positionen, i vår kropp och vårt sinne. Djupavslappning, stärkande vila, andningsövningar och mantran är närvarande element i denna workshop. Rekommenderas för alla som vill knyta an och fördjupa sig i jordande övningar och kraften av en yogautövning i stillhet. Van som ovan yogi - alla är välkomna!

Temat för klassen kommer vara höftöppnande positioner. 

Tid: 14.00-16.00 Lördagen den 12 November
Plats: Nuna, Bäckgatan
Investering: 200 kr
 

Anmälan görs till; anahi@flowofshree.com

 

 

 

View Event →
Yoga för livet
Oct
16
10:00 AM10:00

Yoga för livet

Yoga för livet, söndagen den 16/10 kl 10-18 på PM & Vänner.
Till förmån för Bröstcancerfonden bjuder Veda i samarbete med PM & Vänner & ett gäng av Växjö's erfarna yogalärare in till en unik & superhärlig dag fylld med olika yogaklasser. Du väljer själv vilka/vilken yogaklass du vil komma på & ger valfri donation för din klass som oavkortat går till Bröstcancerfonden. Alla är välkomna, män & kvinnor, gammal som ung, stel som vig, nyfikna nybörjare och inbitna yogis. Här möter du oxå representanter från Växjö’s bröstcancerförening & kan mingla runt mellan klasserna. Låt oss tillsammans öppna våra hjärtan och bidra till kampen mot bröstcancer samtidigt som vi visar vårt stöd till dem som drabbats och deras anhöriga. 

Schema för dagen (klasserna är ca 50min):
10.00 Global yoga – Heal med Kajsa Henningsson. Ge dig själv tillstånd att förändra och läka kropp & sinne med hjälp av andningsövningar och mjuka, dynamiska välgörande övningar. 
11.00 Virya yoga med Ulrika Parment. Fysisk och flödande yoga, där du övar på din balans, styrka och smidighet genom fokus på andning och närvaro.
12.00 Yin yoga – no logic, all sense med Martina Lennartsson. Mjukhet, stillhet och stadighet är ledord i yin. Släpp maxprestation och låt positionen guida dig in i kroppen. 
13.00 Meditation & talk – a happy mind for a happy thought with Ernesto Rodriguez. An inspirational talk about the connection between mind and heart and how our believes and thoughts affect our state of well-being. This class is in english.
14.00 Yin yoga – the glory of being grounded med Anahi Ramirez. Lugn och avslappnande klass. Rekommenderas för alla som vill knyta an & komma närmare elementet Jord och dess läkande egenskaper. Liggande och sittande rörelser som hålls längre.
15.00 Ashtanga yoga – the connection of breath & movement med Linda Wikström. Dynamisk, flödande yoga med fokus på att hitta djup andning & på så sätt skapa stillhet i sinnet & ett lättare hjärta! Värmande, stärkande & kul.
16.00 Kundalini yoga - från negativitet till space of love med Christina Sjödin. En energigivande och samtidigt avslappnande yogaklass med fokus på hjärtat. Yogarörelser, meditation och avslappning.
17.00 Ashtanga yoga – nedvarvning, andning & meditation med Ulrika Wee Ellis & Linda Wikström. Lugna avslutande yoga- & meditationsövningar, andning som balanserar & skön minimassage i din avslappning. Perfekt avslut på denna dagen.

Hur bokar jag en plats? Du kan boka dig här, max 2v i förväg: https://www.mydigitalbooker.com/vedayoga/sv/classes. Logga in och skapa en profil, det kostar såklart ingenting, klicka på den/de klasser du vill komma på.

Hur betalar/donerar jag? All yoga sker mot donation, tex 100-200kr/klass. (går du på flera klasser gäller alltså en donation per klass)
*Swisha till: 9005919 & ange ”Yogamaraton Vedayoga” eller
* sätt in till plusgiro: 900591-9 ange ”Yogamaraton Vedayoga”. 
Vi kommer INTE ta emot kontanter under dagen, men givetvis ha denna info om kontonummer på plats. Du kan dra iväg din betalning precis när som helst innan/under eventet & alla senast måndag 17/10. Glöm inte ange ”Yogamaraton Vedayoga” i meddelandefältet.

Vad har jag på mig? Kom i sköna lösa kläder, varken skor eller strumpor behövs. Medtag din egen yogamatta & en varm tröja/filt. Du kan också låna en begagnad yogamatta (obs begränsat antal mattor finns att hyra.)

Var är vi för någonstans? I PM & Vänner fina konferenslokal ”Champagne”, ta hissen upp till andra våningen (2) och gå till vänster, framme.

Finns det värdeskåp på plats? Nej, men det går bra att ta med dina värdesaker in till avsedd plats inne i rummet. Du kan hänga av dig jacka och skor i hallen strax utanför rummet på våning 2. Det kommer finnas folk i rörelse under hela dagen, vi ansvarar inte för era värdesaker.

Undrar du nåt mer? Kontakta Linda på linda@vedayoga.se eller ring/sms’a Veda på: 073-8036520 eller kontakta någon av yogalärarna nedan.

Här kan du läsa mer om de härliga yogalärarna som finns på plats under dagen. Alla verksamma i härliga, yogarika Växjö:

Kajsa Henningsson – www.rikhalsa.se
Linda Wikström – www.vedayoga.se
Anahi Ramirez – www.flowofshree.com
Ernesto Rodriguez – www.anandayogastudio.se
Ulrika Parment - www.parment.se
Martina Lennartsson - www.martinalennartsson.com
Ulrika Wee Ellis – www.vedayoga.se
Christina Sjödin - www.aimayoga.se

View Event →