Back to All Events

Workshop: Gravidyoga

Blivande mamma, varmt välkommen till en heldag för bara dig, ett miniretreat tillsammans med andra gravida kvinnor!

Den här lördagen låter oss gå djupare in i lagren av graviditeten, i din kropp, yogan, kontakten med ditt barn och gemenskapen. Hur kan yogan och andra holistiska utövningar berika din upplevelse av det du går igenom både under graviditet, förlossning och postpartum? Du behöver inte ha tidigare erfarenheter av yoga. Denna yoga passar alla stadier av graviditeten och med fördel vid bäckenbesvär.

Denna helg kommer bjuda på Yoga Nidra, Mjuk och flödande gravidyoga, meditation speciellt vid graviditet, samtal om och övningar vid födsel & postpartum, ritualer och en allmän marinering i yoga & graviditet, med fokus på DIG & DIN BEBIS!

Att yoga under sin graviditet ger en fantastisk möjlighet att skapa närvaro, välmående och vitalitet både för dig och din ofödda bebis! Med en trygg, välanpassad och mjuk yoga, bjuds du in till att stärka, slappna av och jorda kropp och sinne under graviditet och inför förlossning. Vi övar asanas (yogapositioner), andningsövningar, mantras och mudras i harmoniskt tempo för att du och din bebis ska få en så holistisk och positiv upplevelse som möjligt med användningsbara verktyg, även utanför yogamattan. Trygghet, hälsa och hedrande av alla deltagande kvinnors graviditetsresa är genomgående i fokus i klassen. Vi välkomnar dig, under alla graviditetens stadier, denna yoga är skonsam och passar även vid foglossning och bäckenbesvär, alla övningar anpassas till dina individuella behov.

Fika (blissballs, te/kaffe, frukt, nötter + annat tilltugg ingår - var vänlig meddela eventuella allergier.). På lördagen har vi 75 min lunchpaus, så det finns gott om tid om du vill äta ute på stan eller äta medhavd lunch. Det finns möjlighet att värma)

Lördag 9.00 - 12.00 & 13.15- 16.00

Du får fullständigt schema för dagen när du bokar!

Pris: 800 kr
Anmälan är bindande och görs
här eller maila anahi@flowofshree.com (Bokning öppnar 12/12)

Plats: Bäckgatan 16, i Nunas lokaler i Växjö
www.flowofshree.com ~ anahi@flowofshree.com


Mini-retreatet som var planerat denna helg, valde jag av olika anledningar att skjuta på. I den hade det också ingått Yoga For Birth (Förlossningsförberedande Yoga workshop tillsammans med din partner). Om du vill gå den, kan du boka in dig på den workshopen separat! Vårens datum är Fredag den 3 April samt 15 Maj 16.30-18.30. Maila mig för mer info!

Earlier Event: February 8
Gravidyoga Fördjupande Intensivkurs