Anahí är Certifierad Massageterapeut av Branschrådet Svensk Massage, sedan 2009 och är initierad i Reiki nivå 1,2 och 3 samt har studerat och fortsätter fördjupa sig inom Thai Yoga Massage. Flow of Shree är medlem och innehar försäkring i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Hösten 2019


På Onsdagar hittar ni mig på Nuna på Bäckgatan 16 i Växjö
BOKA TID
 

Torsdagar & Fredagar ger jag behandlingar i Thai Yoga Massage & Privata yogakonsultationer på Växjö Träningsfabrik.
BOKA TID

Thai Yoga Massage -  En holistisk och djupgående behandling, där kropp och sinne får chans att verkligen slappna av. Traditionell Thai Yoga Massage har sina tusenåriga rötter i Indien och är en Ayurvedisk behandlingsform men som har utvecklats i i Thailand.

En holistisk och djupgående behandling, där kropp och sinne får chans att slappna av ordentligt. Den kortare behandlingen, väljer du om du vill fokusera på ett visst område, t ex axlar, bäcken, skulderparti. Den längre väljer du om du vill ha en mer holistisk upplevelse, där hela kroppen gås igenom på djupet. Genom tryck, assisterad stretch och mjuka mobiliseringar, harmoniseras flödet i muskler och bindväv. Behandlingen ges på en madrass på golvet, med mjuka kläder på.

Thai Yoga Massage 60 min, Pris 750 kr (Behandlande, mer specifikt inriktad)

Thai Yoga Massage 90 min , Pris: 995 kr. (Ordinarie behandling, djupgående och holistisk)

Behandlande Massage - En terapeutisk oljemassage, som anpassas efter dina behov. Behandlande och djupgående för spänd muskulatur och bindväv, skador och obalanser såväl som återhämtande avslappning. Vid en djupgående massage används ofta tekniker som arbetar med triggerpunkter och akupressur. Oljorna som används är ekologiska och väl utvalda för att bidra till en autentisk behandling. Massage ökar cirkulation, höjer immunförsvaret samt förbättrar syresättningen i blodet. Hormonet Oxytocin som frigörs i kroppen av beröring, skapar utrymme för avslappning, stressreduktion och verkar lugnande på nervsystemet.

Behandlande Massage 30 min, Pris 550 kr

Behandlande Massage 60 min, Pris 800 kr

Reiki - Tar inte emot nya kunder för tillfället. Kontakta mig för mer info!
En mjuk och behandlingsmetod med tusenåriga rötter i Tibet och Japan.  Det är en effektiv healing-form vid t ex stress, smärta och vid mentala och fysiska spänningar. Ordet Reiki översätts oftast som "Universell livsenergi" och behandlingen hjäper till att lösa upp blockeringar, så vital energi kan flöda i personen som behandlas. Ingen spirituell eller religiös övertygelse förutsätts för att metoden ska fungera. Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård enligt Skatteverket, och är avdragsgill. Pris: 750 kr

För fler behandlingsformer, som erbjuds - se nedan.

Gravidmassage 50 min
Avslappningsmassage 60 min

Du bokar du din behandling här eller ringer 0470 445 45