Back to All Events

Gravidyoga - Yoga for Birth, Kursstart i September! FULLBOKAD + VÄNTELISTA


Att yoga under sin graviditet ger en fantastisk möjlighet att skapa närvaro, välmående och vitalitet både för dig och din ofödda bebis! Med en trygg, välanpassad och mjuk yoga, bjuds du in till att stärka, slappna av och jorda kropp och sinne under graviditet och inför förlossning. Vi övar asanas (yogapositioner), andningsövningar, mantras och mudras i harmoniskt tempo för att du och din bebis ska få en så holistisk och positiv upplevelse som möjligt med användningsbara verktyg, även utanför yogamattan. Trygghet, hälsa och hedrande av alla deltagande kvinnors graviditetsresa är genomgående i fokus i klassen. En klass handlar om Postnatal Återhämtning och hur vi kan ta hjälp av yogan och meditation som ett jordande och stärkande element som nybliven mamma.

I kursen ingår även den omtyckta workshopen “Yoga for Birth” som är förlossningsförberedande och som din partner är välkommen att följa med på! Denna kommer att ges Torsdagen den 26 September och kommer vara i ca 2h. Då går vi igenom andningstekniker, samtalar om partnerns roll under förlossning och postpartum, smärthantering av olika slag, avslappningsövningar, målbilder och förberedande övningar och ritualer, yogapositioner, moderkakans energi och betydelse mm.

Vi välkomnar dig, under alla graviditetens stadier, denna yoga är skonsam och passar även vid foglossning och bäckenbesvär, alla övningar anpassas till dina individuella behov.

Tid: Tisdagar 18.15-19.45 Start 3 September 2019, kurs på 8 st tillfällen (uppehåll v.43)

Observera att v.39 är det på torsdagen som Yoga for Birth Förlossningsförberedande Workshop är, alltså inte på tisdagen.
Anmälan är bindande och görs till anahi@flowofshree.com

Pris: 1500 kr

Plats: Bäckgatan 16, i Nunas lokaler i Växjö
www.flowofshree.com
anahi@flowofshree.com

Arrangör: Flow of Shree och lärare Anahí Ramirez

Anahí is founder of Flow of Shree, and is certified in Yin Yoga, Womb Yoga/therapy, Hatha Yoga inspired by Embodied Flow, Pregnancy Yoga, Postnatal Yoga. She is a certified in Massage Therapy, Reiki Level 3 and Thai Yoga Massage. Based in Småland, Sweden.

Her call and desire is, to offer a sacred space for healing and growth to those who seek it. And with great love, share a gentle yoga that emphasizes a therapeutic and holistic attitude that is both nourishing and grounding. Her focus is on teaching a yoga that is nourishing especially for the feminine flow of energy and yoga therapy for women.

Gravidyoga i Växjö