Back to All Events

Gravidyoga Onlinekurs - Holistisk Mamma Rytm & Ritual


Holistisk Mamma - yoga, rytm & ritual genom graviditet, förlossning & in i moderskapet

Styrka & närvaro genom yoga, ritualer och praktiska verktyg, som stöd för att möta hela dig i övergången till moderskapet.

  • En holistisk och stärkande intensivkurs Online
    Denna kurs innehåller också förlossningsförberedande material som bonus!

Blivande mamma, den här kursen är för dig som längtar efter och vill kultivera en fördjupad kroppskännedom, kontakt med din inre visdom & stärka anknytningen till din bebis. 

Med vitaliserande flöden, jordande avslappning & stärkande ritualer som är anpassade till den gravida kvinnan, får du redskap som är holistiska och gynnsamma för din resa genom graviditet, förlossning, postpartum & moderskap. 

Vi övar asanas (yogapositioner), yoga nidra, andningsövningar, mantras och mudras i harmoniskt tempo för att du och din bebis ska få en så hel och positiv upplevelse som möjligt med användningsbara verktyg, även utanför yogamattan. Mystik & mytologi ger skimmer åt denna kurs och belyser starkt den spirituella dimensionen av graviditet och barnafödsel. 

Varje måndag får du två förinspelade yogaklasser i veckan med olika teman som berör resan i graviditeten och moderskapet. En del veckor kommer bonusmaterial såsom kortare föreläsningar, introduktion av ämnet, extra yoga nidras, ritualer och anatomi med bäckenet i fokus för att nämna några. Denna kurs innehåller mycket material, och är mer kompakt än de tidigare kurser i längden, så ni kommer få tillgång till materialet i tre månader så ni i lugn och ro kan gå igenom det, och praktisera yogaklasserna flera gånger. Sista veckans material är Yoga for Birth, och fokuserar helt på förlossningsförberedande övningar, teori och praktik.

Vi kommer utöver det inspelade materialet ha tre stycken zoom-träffar, då vi samtalar, gör övningar och går djupare in i ämnen som klasserna behandlar i sina teman. Dessa datum är:

Måndag 15 November 18.15
Måndag 29 November 18.15
Tisdag 14 December 18.15

Pris: 1500 kr
Anmälan: anahi@flowofshree.com

Kursavgiften sätts in på BG: 165-8301 (Flow of Shree) när du anmäler dig. Önskas faktura eller delbetalning kan detta också lösas. Glöm inte att du kan använda dina friskvårdspengar om du har kvar för detta år!

Varmt välkommen men din anmälan!