Back to All Events

Embodied Yin - Digital Minikurs Försommar


En digital minikurs för dig som längtar efter att praktisera en levande och följsam yinyoga i sommar! Vi dyker in i vårens och sommarens element, enligt Traditionell Kinesisk Medicin och dröjer oss kvar i dess kvalitéer och egenskaper. Med fokus på TRÄ & ELD & JORD och hur vi kan harmonisera, balansera och stötta dessa element /meridianer kopplade till dem med hjälp av yinpositioner, somatik, fria rörelser och andra tekniker såsom Pranayama, Mantran & djupvila.

De första två träklasserna bjuder in dig till spiraler, cirklar och tillväxt, både i dina andetag, rörelse och sinne. Den tredje klassen heter “Hjärta Av Eld” och ger oss en inblick i vårt och eldens smältande gyllene hjärta och vi vandrar vidare in i mogen sommar, i sitt fulla uttryck in i fjärde klassen “Hjärtats essens”. Sista klassen landar oss in i “Jordens Sötma” där frukten, mognaden och skörden hedras.

Kursen består av 5 klasser. Klasserna är ca 75 min långa och förinspelade. Du får obegränsad tillgång till dem t.o.m den 31 Augusti. Tillgången av klasserna är personlig för deltagaren (får alltså ej delas utan tillstånd)
Denna serie av Embodied Yin finns tillgänglig att köpa 16-31 Maj och kostar 800 kr.

Maila anahi@flowofshree.com för att ta del av klasserna!