Back to All Events

Yin Yoga - Kurs: Stillhetens Flöde FULLBOKAD!


Välkommen till en jordande yogakurs som håller fokus på flödet i stillheten.

Vad rör sig inom dig? Oftast behöver vi stillhet för att kunna känna i vilken riktning vi är på väg. Och oftast behöver vi rörelsen för att kunna landa djupt i stillheten. Det ena utesluter inte det andra och denna kurs skapar plats för somatiska utforskningar, subtila rörelser som kan vara till stor hjälp i en yin-positions läkande kvalité. Under tio veckor kommer du få möjlighet att utforska yinyoga, både i de fysiska positionerna och grundläggande bakgrund som berör: meridianer enligt Traditionell Kinesisk Medicin, mindfulness och chakrasystemet mm.

Positionerna hålls längre, så vi kan fördjupa oss i kroppens "yin-delar", såsom bindväv, ligament, leder och benstruktur. Jordade och trygga positioner, bjuder in till medveten närvaro. Det öppnar upp för kontakt och vidare resa med vår yin-energi, acceptans och inre visdom.

Yin-positionerna hålls sittande och liggande, med ryggrad & bäcken som centrala leder/benstrukturer. Genom att stimulera bindväven runt dessa leder öppnar det upp för bättre flöde/qi i fascian och energibanorna, i hela kroppen på sikt.

Detta är en kurs för dig som:

*önskar verktyg för att jorda och landa i kropp & sinne

*vill praktisera en lugn och meditativ form av yoga

*behöver mer djupavslappning i vardagen

*vill stärka din kroppskännedom och komma i kontakt med din kropp på ett djupare plan

Denna kurs passar alla, även om du aldrig har provat Yin Yoga förut. Dock rekommenderas inte Yin Yoga för gravida kvinnor pga risk för överrörlighet i leder & ligament av hormonet relaxin.

För frågor och bokning, maila anahi@flowofshree.com

Anmälan är bindande men inte personlig. Sista anmälningsdag 7 Augusti 2019.

Plats: Bäckgatan 16, Munkenhuset Nuna.
Tid: Tisdagar 16.30-18.00 med start 13 Augusti

Pris: 1850 kr

Känn dig varmt välkommen!