Back to All Events

Shakti Flow - Introduktion

Var finns källorna till rörelse i din kropp och hur kan du röra dig från och genom andetagets alla vågor?

Tanken med denna kurs är att den ska vara ljuvt men kraftfullt öppnande och tillåtande för dig att utforska dina inre landskap så väl som rörelsemönstrena i hela din kropp och sinne. Du får möjlighet att dyka djupare i din yogapraktisering och om du är ny i yogans värld är du också mer än välkommen.

Yogastilen som utgör basen av denna kurs är inspirerad av Embodied Flow och somatiska & meditativa rörelser, och kommer förutom asanas (yogapositioner), att innehålla mantran, meditation och yogisk filosofi. Intentionen med kursen är att ge dig en så holistisk upplevelse som möjligt där yogans olika aspekter kommer till tals med förhoppning om att du får med dig nya verktyg att navigera efter ditt inre på och utanför mattan. 

Kursen passar dig som:

  • Önskar rörelser som är kreativa och fria, även i asanas/positionerna.

  • Vill ha meditation, mantra och pranayama som stående delar av yogastunden.

  • Vill utgå från din kropps behov, av rörlighet, balans, styrka och vila.

  • Önskar gå djupare in i lagren av kroppens och organens energier och rörelser.

  • Känner dig dragen till somatiska utforskningar och Embodied Flow.

Kursen består av 3 tillfällen á 90 minuter och är bindande men inte personlig.

Tid: Tisdagar 18.15-19.45

Plats: Bäckgatan 16 Nunas lokaler i Växjö
Pris: 520 kr

Bokning och frågor: anahi@flowofshree.com

Arrangör: Flow of Shree och lärare Anahí Ramirez

Anahí is founder of Flow of Shree, and is certified in Yin Yoga, Inspired Embodied Yin, Womb Yoga/therapy, Hatha Yoga inspired by Embodied Flow, Pregnancy Yoga, Postnatal Yoga. She is a certified in Massage Therapy, Reiki Level 3 and Thai Yoga Massage. Based in Småland, Sweden.

Her call and desire is, to offer a sacred space for healing and growth to those who seek it. And with great love, share a gentle yoga that emphasizes a therapeutic and holistic attitude that is both nourishing and grounding. Her focus is on teaching a yoga that is nourishing especially for the feminine flow of energy and yoga therapy for women.