Back to All Events

Yoga Grundkurs - Mjukt Flöde - Fullbokad!


  • 16 Bäckgatan Växjö, Kronobergs län, 352 31 Sweden (map)

Denna kurs är fullbokad, men du är välkommen att droppa in i mån av plats! Maila anahi@flowofshree.com om du önskar komma och yoga med oss!

Är du nyfiken på vad yoga är? Eller har du yogat förut och vill landa i mjuka flöden där du får utrymme att fördjupa din kroppskännedom, andning och närvaro? Vill du förkroppsliga uttryck och utforska dig själv som helhet? 

Yogastilen som utgör basen av denna kurs är inspirerad av Embodied Flow och somatiska & meditativa rörelser, och kommer förutom asanas (yogapositioner), att innehålla mantran, meditation och yogisk filosofi. När mörkret faller på kommer yin yoga träda fram lite mer i kursen. Intentionen med kursen är att ge dig en så holistisk upplevelse som möjligt där yogans olika aspekter kommer till tals med förhoppning om att du får med dig nya verktyg att navigera efter ditt inre på och utanför mattan. 

Passar alla! Främst riktad till dig som nyligen upptäckt yogans värld, men "alla nivåer" är varmt välkomna! Kursen består av 13 tillfällen, alltså en hel termin och anmälan är bindande. Det kommer finnas ett par extra tillfällen att ta igen eventuellt missad klass efter kursen.  

Tid: Torsdagar 18.45 - 20.00
16 Augusti - 22 November (Obs! ingen yoga v.35 + v.41) 
Plats: Bäckgatan 16, Nunas Lokaler Växjö 
Pris: 2100 kr

Du kan även droppa in i mån av plats! 
Välkommen med din anmälan och frågor om kursen till anahi@flowofshree.com.

Om Shri, Anahí 

 

Later Event: September 23
Höstdagjämningceremoni