Back to All Events

Come Back To Your Body

Våren har gjort sitt intåg och jag kommer till Sverige! Härliga louse vår, naturen har återfötts, vaknat och blommat ut - i skön prakt! Småland är platsen vi alltid återkommer till, och platsen vi kommer hålla till är Hemmesjö.

Vi bjuder in till en heldag med fokus på Kroppsmedvetenhet i en natursjö miljö. Magdalena och Anahí guidar dig genom olika yogastilar, meditationsformer och ljud-och rörelsehealing. Förmiddagen ägnas åt fysisk och mental kroppsmedvetenhet. På eftermiddagen rör vi oss i den andliga aspekten av konceptet. Vi utforskar t ex vad som är upp och ner, höger och vänster, vår naturliga rytm och kroppen ur ett Yin-perspektiv.

Preliminärt Schema:
9-11.45 Fysisk & Mental Kroppsmedvetenhet
Yoga Asana (positioner)- tekniker, riktningar och flöde
11.45-13 Medhavd Lunch
13-16 Andlig Kroppsmedvetenhet
Naturlig Rytm
Te och frukt
Yin and Drum

Pris: 500 kr
Early Bird price: 425:- före 14 februari!

Bokning sker till: magdalena@bymagie.com

 

 

Earlier Event: February 7
Yin & Drum