Back to All Events

Yin - The Glory of Being Grounded

  • Bäckgatan Växjö, Kronobergs län Sweden (map)

 

Denna lördagseftermiddag kommer gå i jordandets tecken. Du får chans att uppleva en terapeutisk, jordande och avslappnande yoga, där du får möjlighet att komma närmare elementet Jord och dess läkande egenskaper. Positionerna som är sittande och liggande, hålls under en längre tid än vid klassisk Hatha Yoga och innebär ingen aktiv muskulär ansträngning. På så sätt kan vi gå djupare in i yin-strukturen av positionen, i vår kropp och vårt sinne. Djupavslappning, stärkande vila, andningsövningar och mantran är närvarande element i denna workshop. Rekommenderas för alla som vill knyta an och fördjupa sig i jordande övningar och kraften av en yogautövning i stillhet. Van som ovan yogi - alla är välkomna!

Temat för klassen kommer vara höftöppnande positioner. 

Tid: 14.00-16.00 Lördagen den 12 November
Plats: Nuna, Bäckgatan
Investering: 200 kr
 

Anmälan görs till; anahi@flowofshree.com

 

 

 

Earlier Event: October 16
Yoga för livet
Later Event: December 27
Morning retreat - Yoga i mellandagarna