Back to All Events

Morning retreat - Yoga i mellandagarna


Välkommen till tre långa och sköna yogaförmiddagar mellan jul och nyår! Det kommer att bjudas på en balans av värmande, mjuka rörelseflöden, och avslappnande meditativa övningar. Yin yoga och Shakti Slow Flow, mantran och djupavslappning är närvarande i varje dags upplägg, som har ett sammanhängande tema. Intentionen för detta förmiddagsretreat är att skapa utrymme för vila, djup och välmående.  Varje dag utforskar vi olika aspekter av oss själva, energier och övingar som har med dagens tema att göra. Lugn yoga och övningar som anpassas till alla i gruppen.

Dag 1 - Inner Revolution. 
Dag 2 - Inner Abundance. 
Dag 3 - Inner Knowledge.

Frågor och bokning: anahi@flowofshree.com

Early Bird Pris fram till 16/11: 750:-
Pris: 850:-

Earlier Event: November 12
Yin - The Glory of Being Grounded
Later Event: March 16
Yin Yoga Kurs - Fåtal platser kvar!