Back to All Events

Workshop - Yoga for Birth & Postnatal Återhämtning

  • The Greenhouse 8A Södra Torggatan Älmhult, Kronobergs län, 343 32 Sweden (map)

"Yoga for Birth & Postnatal Återhämtning"
Workshop 10 December 14.00-16.00
                 Gravidyoga

Att yoga under sin graviditet ger en fantastisk möjlighet att skapa närvaro, välmående och vitalitet både för dig och din ofödda bebis! Med en trygg, välanpassad och mjuk yoga, bjuds du in till att stärka, slappna av och jorda kropp och sinne under graviditet och inför förlossning.

Fokus i den här workshop står andningsövningar och rörelser anpassade till värkarbetets mönster och förlossningens förlopp. Vi blandar mjuka, närande flöden med stärkande och djup vila, Yoga Nidra som är anpassat för den gravida kvinnan. Tillsammans med yogapraktiken väver vi samman samtal och övningar för post partum perioden/graviditetens fjärde trimester, alltså tiden efter förlossning, när bebisen är i dina armar!

Anahi är bland annat utbildad i Gravidyoga, Wombyoga och Yinyoga och inriktar sig på Yogaterapi för Kvinnor. Hon är även certifierad terapeut i olika typer av holistiska massagebehandlingar & Reiki.

Hör av dig till anahi@flowofshree.com för frågor eller bokning!
Läs mer om Anahi och hennes arbete på www.flowofshree.com

Pris 300 kr
Om din parter vill följa med går detta utmärkt för ett utbyte av 50 kr!

Denna workshop ges på The Greenhouse i Älmhult. 

 

Flow of Shree
www.flowofshree.com
- Through movement, healing arts and ceremonial work; we experience & celebrate Mother Earth's rhythm and live in harmony, aligned with our inner sacred essence. 

Earlier Event: November 22
Yin, Sound & Touch - Workshop by Jai Ma!