Back to All Events

Yin & Resorative Yoga Kurs


Ny Yin-kurs är tillbaka i vår! 

Välkommen, van som ovan yin-yogi/ni! I takt med att ljuset kommer och våren sakta hittar sin väg till våra breddrader, kommer du med ödmjuk guidning introduceras och fördjupa dig i yin yogans rika, stilla värld. 

Positionerna som är sittande och liggande, hålls under en längre tid än vid klassisk Hatha Yoga och innebär ingen aktiv muskulär ansträngning. På så sätt kan vi gå djupare in i yin-strukturen av positionen, i vår kropp och vårt sinne. Djupavslappning, meditation, andningsövningar och mantran är närvarande element i varje klass.

Ni som gått mina yin-kurser The Glory of Being Grounded, A Journey through the Chakras & Healing Rhythm, känner till att jag har ett genomgående tema i kurserna där vi skalar av lager för lager och går in i olika aspekter av begrepp och övningar.

Nu är det dags att gå lite djupare in i ett ämne som alltid smyger sig in på våra klasser och kurser på ett eller annat sätt, nämligen Arketyper - Healing Archetypes. Vad är en arketyp? Vad kan vi lära oss av dem? Kan vi rent av använda arketyper som redskap att lära känna oss själv djupare och finna ro i vilka vi är? Hur kan vi identifiera oss med en arketyp? 

Rekommenderas för alla som vill knyta an och fördjupa sig i jordande övningar, inre & yttre rytm och kraften av en yogautövning i stillhet. Van som ovan yogi - alla är välkomna! 

Välkommen med din anmälan: anahi@flowofshree.com

Tid: Torsdagar 18.45-20.00
Start: 25 Januari - 29 Mars (10 veckor) 

Plats: Bäckgatan 16, Växjö Munkenhuset i Nunas lokaler. 
Pris: 1600 kr

Sista anmälningsdagen 15 Januari 2018