Back to All Events

Gravidyoga Kurs - Fullbokad! "Graviditetens Rytmer & Yoga for Birth"


  • Nuna 16 Bäckgatan Växjö, Kronobergs län, 352 31 Sweden (map)

Det går bra att göra en intresseanmälan redan nu: anahi@flowofshree.com!

Att yoga under sin graviditet ger en fantastisk möjlighet att skapa närvaro, välmående och vitalitet både för dig och din ofödda bebis! Med en trygg, välanpassad och mjuk yoga, bjuds du in till att stärka, slappna av och jorda kropp och sinne under graviditet och inför förlossning. Vi övar asanas (yogapositioner), andningsövningar, mantras och mudras i harmoniskt tempo för att du och din bebis ska få en så holistisk och positiv upplevelse som möjligt med användningsbara verktyg, även utanför yogamattan. Trygghet, hälsa och hedrandet av alla deltagande kvinnors graviditetsresa är genomgående i fokus i klassen. Vi välkomnar dig, under alla graviditetens stadier, denna yoga är skonsam och passar även vid bäckenbesvär/"foglossning". 

Workshop: I fokus står andningsövningar och rörelser anpassade till värkarbetets mönster och förlossningens förlopp. Stor vikt läggs även på samtal, tips och läkande övningar för post partum perioden, alltså tiden efter förlossning, när bebisen är i dina armar! Givetvis ligger mjuka, närande sekvenser och Yoga Nidra, till grunden för klassen som vanligt. 

7 klasser + 1 workshop "Yoga for Birth" 17 Februari ingår i kursen!

Kurstillfällen: Torsdagar 17.15 med start 25 Januari och avslut 15 Mars, vecka 7 ges en workshop på 2h lördagen den 17/2 istället för torsdagsklassen. 

Torsdagar 17.15-18.30
Bäckgatan 16, Växjö Munkenhuset - Nunas lokaler. 
Pris: 1400 kr

Earlier Event: January 13
Workshop Gravidyoga - Yoga for Birth
Later Event: January 25
Yin & Resorative Yoga Kurs