Back to All Events

Yang, Sound & Touch - Jai Ma Workshop

I takt med att solen värmer och ljuset blir allt starkare, spirar och blommar växtriket och djurriket. Vi firar våren i den här workshopen, med att förkroppsliga spirandet och blommandet med skönt flödande yoga och mjuka rörelser!

Yang ~ Låt kroppen flöda i frigörande dansrörelser och yoga asanas (positioner). 

Sound ~ Vila i stärkande ljudmeditationer från traditionella instrument och sång/chant. 

Touch ~ Ta emot och ge näring genom mötet med dig själv och andra. I rörelse, ljud och ögon nuddar , berör och når vi varann som de kärleksvarelser vi är. 

Passa alla, inga förkunskaper krävs. 
Söndagen den 6 Maj 14.00 - 17.00
Plats: Kungsgatan 13 B, Växjö 
Pris: 550 kr

Bokning & frågor:  anahi@flowofshree.com, senast den 25 April.
Varmt välkommen!

 

Jai Ma - presentation av oss! 

Om Jai MA:

Jai MA består av Magdalena Chandrakaí (@yogabymagie) & Anahi Ramirez (@flowofshree). Duon har länge utforskat de helande konsterna tillsammans och 2014 tog de nästa naturliga steg i att undervisa dessa ihop. Jai MA är kallade till att samla systrarna; att samla familjen och att återta traditionell visdom till vardagen. I sina kurser, retreats och workshops väver de samman shamanism & traditionell läkekonst från Latinamerika & Norden med Yoga & Ayurveda. Närvarande är alltid heliga rörelser, Ljudhealing och cirkeln. 

Välkomna önskar Magdalena & Anahí