Back to All Events

Postnatal Yoga - Fullbokad!

Postnatal Yoga ~ Mor & Barn

Kursen är fullbokad. Men det finns reservlista! För kommande datum av Postnatal Yoga - maila anahi@flowofshree.com om du är intresserad!

Denna klass är till för dig som nybliven mamma och din bebis. Mjuka men stärkande yoga-och andningsövningar som utförs tillsammans med din bebis, ger också ett fint tillfälle att djupare lära känna varandra och stärka banden mellan er. Den här klassen erbjuder anpassade övningar som, efter graviditet & förlossning och under amningsperiod och mycket bärande av bebis, hjälper kroppen att återhämta sig med närande övningar, stärkande/vitaliserande rörelser och vila. 

Trygghet och kontinuitet är viktig i denna klass, därför erbjuds den som en kurs på 6 tillfällen. Håll utkik på Flow of Shree's Facebooksida för prova på-tillfällen i augusti & oktober! 

Många frågar mig hur gammalt barnet bör vara på den här kursen, och hur tätt inpå förlossningen man kan börja, och jag har inget definitivt svar på det, utan det beror helt på förlossningens natur, hälsa och återhämtning och när du som mor och barn känner er redo, men generellt från det att barnet är ca 2-3 månader och upp till ca 1 år. Precis som i gravidyogan, anpassas övningarna. Utefter där du är i din post partum period och hur du mår just nu. Maila anahi@flowofshree.com vid ytterligare frågor och funderingar kring kursen. 

Tid: Onsdagar 10.30-11.15, 12 September - 17 Oktober
Plats: Bäckgatan 16, Nunas lokaler i Munkenhuset
Pris: 850 kr
Bokning: anahi@flowofshree.com 

Vamt välkomna, mor och bebis!
Anahí 

Earlier Event: August 16
Yoga Grundkurs - Mjukt Flöde