Back to All Events

Gravidyoga - Graviditetens Rytmer - FULLBOKAD!


  • Växjö Station Växjö, Kronobergs län, 352 34 Sweden (map)

Att yoga under sin graviditet ger en fantastisk möjlighet att skapa närvaro, välmående och vitalitet både för dig och din ofödda bebis! Med en trygg, välanpassad och mjuk yoga, bjuds du in till att stärka, slappna av och jorda kropp och sinne under graviditet och inför förlossning. Vi övar asanas (yogapositioner), andningsövningar, mantras och mudras i harmoniskt tempo för att du och din bebis ska få en så holistisk och positiv upplevelse som möjligt med användningsbara verktyg, även utanför yogamattan. Trygghet, hälsa och hedrandet av alla deltagande kvinnors graviditetsresa är genomgående i fokus i klassen. Vi välkomnar dig, under alla graviditetens stadier, denna yoga är skonsam och passar även vid bäckenbesvär/"foglossning". 

 

Den här kursen är fullbokad! Nästa kursstart 25 Januari 2018.

Tisdagar 17.30-18.45
Start: 12 oktober 2017
Plats: VÄXJÖ - Nuna, Bäckgatan 16

PRIS: 700 kr
Anmälan är bindande och görs till: anahi@flowofshree.com, senast den 5 oktober. 

 

Om Shanti, 
Anahi