Back to All Events

Gravidyoga - Yoga for birth & Postnatal Återhämtning


Den här delkursen tas med fördel i samband med föregående gravidyogakurs "Graviditetens Rytmer", men går utmärkt att gå som fristående kurs! 

I fokus står andningsövningar och rörelser anpassade till värkarbetets mönster och förlossningens förlopp. Stor vikt läggs även på samtal, tips och övningar för post partum perioden, alltså tiden efter förlossning, när bebisen är i dina armar! Givetvis ligger mjuka, närande sekvenser och Yoga Nidra, till grunden för klassen som vanligt. 

Att yoga under sin graviditet ger en fantastisk möjlighet att skapa närvaro, välmående och vitalitet både för dig och din ofödda bebis! Med en trygg, välanpassad och mjuk yoga, bjuds du in till att stärka, slappna av och jorda kropp och sinne under graviditet och inför förlossning. Vi övar asanas (yogapositioner), andningsövningar, mantras och mudras i harmoniskt tempo för att du och din bebis ska få en så holistisk och positiv upplevelse som möjligt med användningsbara verktyg, även utanför yogamattan. Trygghet, hälsa och hedrandet av alla deltagande kvinnors graviditetsresa är genomgående i fokus i klassen. Vi välkomnar dig, under alla graviditetens stadier, denna yoga är skonsam och passar även vid bäckenbesvär/"foglossning". 

Torsdagar 17.30-18.30
Start: 9 November 2017 - 7 December (OBS! Ingen klass den 23/11.)
Plats: Nuna, Bäckgatan 16 i Växjö 

PRIS: 700 kr
Anmälan är bindande och görs till: anahi@flowofshree.com, senast den 2 November. 

Begränsat antal platser!
Nästa kursstart i Gravidyoga i Växjö 25 Januari 2018. 

Om Shanti, 
Anahi