Back to All Events

Yin & Resorative Yoga "Healing Rhythm"


Yin & Restorative Yoga Kurs Healing Rhythm

Den här kursen ger dig gott om tid och utrymme att dyka djupare in i resan som Yin & Resorative Yoga bjuder in till. Du får chans att uppleva en terapeutisk, jordande och avslappnande yoga, där du får möjlighet att komma närmare alla element och dess läkande egenskaper.

Under denna sensommarkurs utforskar vi i stillhet begreppet rytm. Hur kan vi knyta an till vår inre rytm? Rytm i andetag? Rytm i blod och energiflöde? Kan rytm vara läkande? Hur kan himlakropparnas rytm påverka oss som individer? 

Positionerna som är sittande och liggande, hålls under en längre tid än vid klassisk Hatha Yoga och innebär ingen aktiv muskulär ansträngning. På så sätt kan vi gå djupare in i yin-strukturen av positionen, i vår kropp och vårt sinne. Djupavslappning, stärkande vila, andningsövningar och mantran är närvarande element i varje klass.

 

Rekommenderas för alla som vill knyta an och fördjupa sig i jordande övningar, inre & yttre rytm och kraften av en yogautövning i stillhet. Van som ovan yogi - alla är välkomna! 

Denna kurs ges vid 6 tillfällen och startar den 24 Augusti 2017. Platser är begränsade!

Pris: 1100 kr
Plats: Nunas lokaler, Bäckgatan 16 i Växjö. 

Bokning och frågor: anahi@flowofshree.com
Välkommen med din anmälan senast den 17 augusti!