Back to All Events

Healing Rhythm ~YIN~ Vårdagjämning

Välkommen till en balanserande workshop av yin yoga, mjuka rörelser och läkande vibrationer!

Vårdagjämningen (20/3) för med sig och lär oss något om balans mellan ljus och mörker, feminina energin och maskulina energin både i naturen, våra kroppar, och vårt sinne. Hur kan vi fördela vår energinivå, näringsintag och tid för att skapa ett bättre välmående?

Var och från vad får din själ näring? Hur får din kropp näring i mellangången av vinter och vår? Vad spirar och gror inom dig?

Healing Rhythm i workshop format har funnits några år i samband med Vinter-och Sommarsolstånd och platserna har snabbt fyllts, så tveka inte på att höra av dig om du är intresserad att vara med. Du är varmt välkommen att boka din plats redan nu genom att maila: anahi@flowofshree.com.

Tid: 19 Mars 18.15-19.30
Plats: Bäckgatan 16, Nunas lokaler

Pris: Donation (sker på plats).

Om Shri, Anahí

Earlier Event: March 12
Yin Yoga - The Yin Way - Fullbokat!