Back to All Events

Sattvic Self Care - Yoga & Ayurveda


Välkommen till en renande och närande ayurvedisk och yogisk helg!

Vi kommer att ägna oss åt ämnet “sattvic self care” från olika infallsvinklar och med balanserande övningar. Sattva är en av de tre gunorna, som kan översättas som en typ av dygd. Sattva betyder ljus, renhet och godhet. Under två heldagar får du möjlighet att jobba djupare och vidare med att rensa ut det som inte längre gynnar dig i den riktning du önskar gå vidare i, samt att fylla på med näring för både kropp, själ och ande.

Lördagen kommer gå i renandets tecken och eldens och luftens element. Med bl a ayurvedisk kundaliniyoga, shakti flow yoga, pranayama, cirkelarbete med elden i fokus, föreläsning mm. Söndagen kommer bjuda på “ojas-berikande” tekniker så som bla ayurvedisk abhyanga, womb yoga, organiska rörelser, thai yoga massage mm

Fullständigt schema läggs upp närmare eventet i tiden!

Hålltiderna är 8.30-17.00 både lördag och söndag. Lunch och fika ingår under helgen. Neti-kanna ingår.
Du är välkommen, precis som du är och behöver ingen tidigare vana av yogisk eller ayurvedisk praktisering.

Både Myrte och Anahí jobbar dagligen och dedikerat med yoga och massageterapi av olika slag, med ayurveda och närande yoga som gemensam nämnare. Vi önskar att denna helg, full av livsbejakande övningar ska inspirera dig till välmående och klarhet för hela ditt väsen.

Early Bird pris för 1 Februari: 1650 kr

Pris efter 1 Februari: 1875 kr

Anmälan är bindande men inte personlig. Sista anmälningdag är 15 april. För frågor och bokning, hör av dig till anahi@flowofshree.com.

Varmt välkomna!

Anahí & Myrte