Back to All Events

Gravidyoga Försommar - Graviditetens Rytmer


Att yoga under sin graviditet ger en fantastisk möjlighet att skapa närvaro, välmående och vitalitet både för dig och din ofödda bebis! Med en trygg, välanpassad och mjuk yoga, bjuds du in till att stärka, slappna av och jorda kropp och sinne under graviditet och inför förlossning. Vi övar asanas (yogapositioner), andningsövningar, mantras och mudras i harmoniskt tempo för att du och din bebis ska få en så holistisk och positiv upplevelse som möjligt med användningsbara verktyg, även utanför yogamattan. Trygghet, hälsa och hedrandet av alla deltagande kvinnors graviditetsresa är genomgående i fokus i klassen.

Vi välkomnar dig, under alla graviditetens stadier, denna yoga är skonsam och passar även vid bäckenbesvär/"foglossning". 

Torsdagar 17.00-18.30 - Start 9 Maj 2019 - 27 Juni 2019

Kursen består av sju tillfällen. Klassen på torsdagen den 6 juni kommer vara förlossningsförberedande och då är din partner välkommen att följa med! Mer info kommer. Anmälan är bindande, men inte personlig.

Pris: 1300 kr

Välkommen med din anmälan! För frågor och bokning: anahi@flowofshree.com

Uppehåll v.22, alltså ingen klass den 30/5.

7 tillfällen.

Earlier Event: April 27
Sattvic Self Care - Yoga & Ayurveda
Later Event: May 21
Yin Yoga - Earth - Långklass