Back to All Events

Yin Yoga - Earth - Långklass

Sommaren står för tröskeln! Det kan vara ett bra tillfälle att stanna upp lite extra och reflektera i denna vår-sommar övergång. Hitta din grund och ditt fokus! Denna klass är lite längre än vanligt, för att du ska få möjlighet att skala av ytterligare lager och gå djupare in i den kraftfulla yinyogan och jord-elementet.

Yin yoga är en terapeutisk och stillsam yogautövning, där positionerna hålls lite längre (ca 3-5 min). Yin-energin är främst stimulerad och bindväven och lederna står i fokus, snarare än musklerna. Positionerna är sittande eller liggande, och går att anpassa efter behov med bolster, filtar och kuddar. Yin Yoga passar alla, utom vid graviditet och efter vissa ryggoperationer. Midfullness och Traditionell Kinesisk Medicin är två av grundpelarna i Yin Yoga och positionerna stimulerar meridianerna i kroppen så flödet balanseras.

I denna klass kommer vi ha en viss del av somatisk utforskning, alltså börjar vi med mjuka rörelser och meditativ rytm innan vi går in i yin-positionerna. Ingen förkunskap behövs!

Tisdag 21 Maj 16.30-18.30
Bäckgatan 16, Nunas lokaler

Pris: 225 kr (400 kr om du bokar bägge långklasserna 21/5 & 18/6)

Bokning och frågor: anahi@flowofshree.com